tiistai 1. tammikuuta 2019

Retro & Vintage -messut viikonloppuna Kaapelilla


Viime lokakuun HRVDE-tapahtumassa Merikaapeli-
hallissa näytti tällaiselta. Kuvia tuosta tapahtumasta
voit katsoa tämän blogin arkistosta:
 
Uusi vanhan tavaran tapahtumien vuosi käynnistyy loppiaisviikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalta. Menneen ajan aarteet ja tyyli täyttävät jälleen Kaapelitehtaan suuren Merikaapelihallin. Yhdettätoista kertaa järjestettävä Helsinki Retro & Vintage Design Expo nostaa näytteille sekoituksen monimuotoista vintagea ja vanhaa designia.
 

Helsinki Retro & Vintage Desing Expo on Suomen suurin ja vanhin vintage designiin ja retroon keskittynyt messutapahtuma.

Retro- ja vintage-messut tuovat yli 80 suomalaisen, ruotsalaisen ja virolaisen vanhan tavaran kauppiaan valtavat valikoimat helposti saataville. Yhdellä messukäynnillä on nähtävissä pohjoismaisen muotoilun kultakauden kirkkaimmat helmet, parasta vuosikertaa.
Messuilta löytyy ideoita niin kotiaan sisustaville, keräilijöille, taideteollisuuden tuotteisiin sijoittaville, kuin vintage-pukeutumisesta viehtyneillekin. Esillä olevat tuotteet on pääosin suunniteltu ja valmistettu 1940–1980 -luvuilla.

Messujen näytteilleasettajina on yrityksiä ja yksityisiä keräilijöitä yli 80 messuosastolla. Kalusteita, valaisimia, tekstiilejä, taidetta, astioita, lasia, koruja, keramiikkaa, hopeaa, kultaa, keräilykohteita, vintage vaatteita ja asusteita, ym. wanhaa ja nostalgista.

Lokakuussa Niskakoskien myyntipöydällä
oli tällaisia esineitä.

Käyttö- ja taidelasin keräilijöitä hellitään jälleen laajalla lasiesineiden valikoimalla. Laadukasta lasia on tarjolla kymmenien kauppiaiden messuosastoilla. Joukossa on myös sellaisia lasinkeräilijöitä, joita ei yleensä messukauppiaina nähdä.


Tapahtuman parasta antia ovat asiantuntijoiden ja keräilijöiden välille syntyvät keskustelut sekä rento tunnelma. HRVDE:ssä tapaat innostavan joukon muita vintage-designista kiinnostuneita.


Helsinki Retro & Vintage Design Expo -messuja järjestää ExpoNova, jolla on takanaan vuosien kokemus vanhan tavaran tapahtumien järjestämisestä.

Helsinki Retro & Vintage Design Expo, tuttavallisemmin #HRVDE, lauantaina 5.1.2019 kello 10–17 ja sunnuntaina 6.1.2019 kello 10–16, Kaapelitehtaan Merikaapelihalli, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.

Pääsyliput 10 €/päivä, alle 18-vuotiaat maksavan aikuisen seurassa ilmaiseksi. Eläkeläisten ja opiskelijoiden päivälippu 8 €. Lippuja myydään ovilta.

www.exponova.fi
www.facebook.com/hrvde
 
 
 
PS: Viikko tämän tapahtuman jälkeen Laatumessut järjestää perinteisemmät antiikkimessut Kaapelitehtaan Puristamossa ja Valssaamossa.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti