maanantai 14. tammikuuta 2019

Kaksi viikkoa Lasipäivään


 
 
Suomen lasimuseo on aina tammikuussa suljettu huoltoseisokin vuoksi, mutta aukeaa Lasipäivän ajaksi lauantaina 26.1. Tuolloin museoon on vapaa pääsy klo 10–15. Paikalla on vajaat 50 Suomen lasimuseon ystävät ry:n jäsentä myymässä lasiesineitä ja alan kirjallisuutta. Missään muussa myyntitapahtumassa ei talvikauden aikana ole yhtä monipuolista ja laadukasta lasiesinevalikoimaa esillä. Jos etsii jotain tiettyä esinettä, niin täällä on hyvät mahdollisuudet löytää. Jos ei löydy, niin kannatta kysellä myyjiltä, sillä ei myyntipöydälle mahdu kaikkia valikoimissa olevia esineitä, joten kotivarastolla saattaa olla etsitty aarre.

Ilmainen lasiesineiden tunnistuspalvelu on joka vuosi olla erittäin suosittu ja vuoroaan joutuu odottamaa. Tunnistusta on tarjolla museon kakkoskerroksen keskimmäisessä salissa klo 10–12. Enintään kolme esinettä per henkilö.

Lasihuutokauppa järjestetään klo 13–15, huutonumeroita jaetaan Suomen lasimuseon ystävät ry:n info-pöydässä kakkoskerroksen suuressa salissa. Kuvallinen huutokauppaluettelo on nähtävissä ja tulostettavissa netissä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti