maanantai 28. tammikuuta 2019

Järvenpäässä Keräilykuumeillaan viikonloppuna

Kuva aikaisemmilta Järvenpää-talon
antiikki- ja keräilymessuilta.

Keräilykuumeen vaivaamat suunnistavat viikonloppuna Järvenpäähän antiikki- ja keräilymessuille. Järvenpään antiikki- ja keräilymessut järjestetään Järvenpää-talossa jo 16. kertaa. Tapahtuma tuo paikan päälle vanhan tavaran kauppiaita eri puolilta Suomea 38 messuosastolle.

Myyntipöydät on täytetty antiikin, keräilykohteiden ja muun vanhan tavaran lisäksi myös lähempänä nykyaikaa olevalla kotimaisten muotoilijoiden tuotannolla. Erityisen suosituksi on osoittautunut 1950—1960 -lukujen kotimainen muotoilu. Sitä luvataan esille myös Järvenpään tapahtumaan.


Näytteilleasettajien joukossa on monia lasinkeräilijöitä kiinnostavia kauppiaita. Tarjolla tulee siis olemaan runsaasti laadukasta käyttö- ja taidelasia.

Kuva aikaisemmilta Järvenpää-talon
antiikki- ja keräilymessuilta.


Tapahtuman järjestää Keräilykuume antiikki- ja keräilytapahtumia tuottava ExpoNova.

Antiikki- ja keräilymessut ovat avoinna Järvenpää-talossa, lauantaina ja sunnuntaina 2.-3.2. kello 10—16. Aikuisten pääsymaksu tapahtumaan on 6 euroa, alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta. Molempina päivinä kello 14—16 välillä aikuisten pääsymaksu alennettuun hintaan 4 €.

Järvenpää-talo sijaitsee Järvenpään keskustassa osoitteessa Hallintokatu 4. Alueella on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Aivan Järvenpään rautatieaseman vieressä sijaitsevalle messupaikalle saavut kätevästi myös junalla.

Lisätietoja tapahtumasta:
www.kerailykuume.fi
www.facebook.com/Keräilykuume


Kuva aikaisemmilta Järvenpää-talon
antiikki- ja keräilymessuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti