keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Soda Shop Design jatkaa HämeenlinnassaKuvakaappaus Soda Shop Designin
lasistudion myynti-ilmoituksesta.


LISÄYS 29.6.2019:

Tämä blogipostaus julkaistiin 30.1. otsikolla ”Soda Shop Design lopettaa Hämeenlinnassa”, mutta pohdittuaan tilannetta uudestaan Marjut Numminen ja Aino Vilpas päättivät jatkaa lasistudion toimintaa keskittymällä omaan tuotantoon ja jättämällä asiakkaiden puhallustyöt pois palveluvalikoimasta.
Soda Shop Designin toiminnasta on julkaistu artikkeli hiljattain ilmestyneessä Suomalaisen lasin vuosikirjassa 2019. Ohessa tammikuussa julkaistun blogipostauksen teksti alkuperäisessä muodossaan.
Hämeenlinnassa neljä vuotta toiminut lasistudio Soda Shop Design lopettaa lasistudionsa toiminnan. Nuutajärven lasikoulusta valmistuneet lasinpuhaltajat Marjut Numminen ja Aino Vilpas aloittivat lasistudion toiminnan 8 vuotta sitten Riihimäellä, vanhassa lasitehdaskiinteistössä, missä heillä oli yhteinen lasihytti Marja Hepo-ahon ja Kari Alakosken kanssa. Tuo lasihytti toimi Osuuskunta Verstakon nimellä.

Soda Shopin kaksikko perusti neljä vuotta sitten oman lasihytin 1870-luvulla rakennettuun Keisarin makasiiniin vastapäätä Hämeenlinnan rautatieasemaa, radan toiselle puolelle. Iso osa Soda Shop Designin liikevaihdosta on tullut lasinpuhalluselämyksien kautta. Nyt Numminen ja Vilpas ilmoittavat haluavansa laajentaa brändiään lasituotteiden ulkopuolelle ja luopuvat studiosta sen vuoksi.

Lasihytin laitteisto on nyt myynnissä ja lasinpuhallustoimintaa on mahdollista jatkaa samassa tilassa. Oheisesta facebook-linkistä löytyy myynti-ilmoitus.
 
https://www.facebook.com/groups/592796764230543/permalink/1147236695453211/

www.sodashopdesign.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti