maanantai 26. syyskuuta 2016

Laatumessujen juhlavuoden toinen tapahtuma Kaapelitehtaalla


Laatumessut järjestää tulevana viikonloppuna antiikki-, taide- ja keräilyalan myyntitapahtuman Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosaleissa osoitteessa Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10 - 16.

Kuluvan vuoden tammikuussa tuli 15 vuotta täyteen siitä, kun Laatumessut järjesti ensimmäisen tapahtumansa Kaapelitehtaalla. Ruoholahdessa sijaitseva, entinen Nokian Kaapelitehdas oli silloin jo helsinkiläisille tunnettu kulttuuri- ja tapahtumakeskus, mutta antiikkitapahtumissa kävijöille uusi tuttavuus.


Tulevan viikonlopun tapahtuma on järjestetty totutulla konseptilla, eli tarjolla on monipuolisesti erilaista vanhaa ja keräilyllistä tavaraa sekä taidetta alan harrastajille. Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, design´ia, retroa, vintagea, lasia, astioita, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, rahoja, merkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, yms. nostalgista esineistöä sisustukseen, käyttöön ja keräilyyn.

Tapahtumaan on pääsymaksu. Aikuisten pääsylippu messuille maksaa 6€ ja perhelippu 12€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 4€ ja perhe 8€.

Tapahtuman www-sivut sijaitsevat osoitteessa http://www.laatumessut.com/helsinki1016.htm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti