maanantai 26. syyskuuta 2016

Antiikkiväki ja keräilijät kohtaavat viikonloppuna Lahden Jokimaalla


Jokimaan Ravikeskuksessa viikonloppuna järjestettävät Keräilykuume antiikki- ja keräilymessut kokoavat antiikkiväen ja keräilijät yhteen. Tapahtumaan on saapumassa viitisenkymmentä antiikki- ja keräilyalan kauppiasta ympäri suomen.

Lasinkeräilijöitä hellitään tapahtuman hyvätasoisella lasiannilla. Lukuisten näytteilleasettajien osastoilla kimaltelevat lasiaarteet eri vuosikymmeniltä.

Perinteisen antiikki- ja keräilytarjonnan lisäksi tarjolla on paljon 50 - 70 -lukujen retro ja vintage -esineistöä. Suomalaisen muotoilun kultakauden tuotteiden ja Kekkosen ajan arjen käyttöesineistön kysyntä on jatkuvasti kasvussa. Niinpä näytteilleasettajien valikoimista löytyvät tämän hetken halutuimmat mummolan muistoisat tavarat.


Kaappien ja piironkien kätköistä kannattaa kaivaa esiin vanhat rahat, postimerkit ja postikortit. Näiden asiantuntijat arvioivat tapahtumassa yleisön mukanaan tuomia kohteita.

ExpoNovan järjestämät antiikki- ja keräilymessut Lahdessa Jokimaan Ravikeskuksen toto-hallissa, 1. - 2.10.2016 lauantaina ja sunnuntaina kello 10 - 16. Aikuisten sisäänpääsy 6 € ja kello 14 - 16 4 €. Lapset aikuisen seurassa maksutta.

Lisätietoja tapahtumasta
www.kerailykuume.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti