tiistai 18. maaliskuuta 2014

Turussa messut viikonloppuna

 


Turun Taide- ja Antiikkimessuilla 22. - 23.3. nähdään tänä vuonna oma kokonaisuutensa, jossa on esillä laatuantiikkia pääosin 1700- ja 1800-luvuilta. Alueelta löytyy huonekaluja, koruja ja tietysti arvoantiikkia kyseiseltä aikakaudelta. Uutuutena messuilla on myös vintage-muotinäytös She’s a lady molempina päivinä klo 12:30 ja 14:30 vintage-alueella B-hallissa.

Taidetta, löytöjä ja hyviä vinkkejä on tarjolla kahdessa messuhallissa. Turun Numismaattinen Seura ry tuo messuille vanhoja rahoja. Turun Taide- ja Antiikkimessujen kanssa samaan aikaan on myös Kädentaitomessut 22.-23.3. Yhteensä tapahtumissa on noin 350 yritystä.Taide- ja antiikkimessut Turun messukeskuksessa. Kuva: www.turunmessukeskus.fi

Laadukas ja jatkuvasti uudistuva Taide- ja Antiikkimessut tarjoavat ohjelmaa, arviointipalvelua, runsaasti myytäviä tuotteita. Kaikkea mitä alan harrastaja, keräilijä tai sellaiseksi mielivä voi toivoa!  Massiivinen ja monipuolinen tarjonta paikassa, jonne kävijän on tuttu ja helppo tulla sekä viihtyä pitkään. Mukana myös vintagea, Turun Rahan Päivä sekä Old Toy Swap –leikkikalumarkkinat.  Messuilla on osio nukke- ja nukkekotiharrastajille. Taideasiantuntija Tuija Peltomaa arvioimassa messuvieraiden tuomia esineitä.

Taideasiantuntijat Tuija Peltomaa ja Hans Tritzschler arvioivat messukävijöiden tuomia esineitä ja taidetta molempina päivinä kello 10 – 15.

Lauantaina klo 13:00 Tuija Peltomaa luennoi aiheesta: ”Apua! Miten arvioida ja realisoida muuttoirtaimisto, jaettava koti tai kuolinpesä”. Tuija Peltomaa on useista kirjoista ja tv:stä tuttu taiteen, antiikin ja designin asiantuntija, jolla on pitkä kokemus myös taidekaupan parista. Hän työskentelee nykyisin mm. opettajana Aalto-yliopistossa, Antiikkia Antiikkia tv-ohjelmassa, Glorian Antiikki -lehden kolumnistina sekä sitoutumattomana taideasiantuntijana ja arvioitsijana.

Sunnuntaina klo 13.00 Tuija Peltomaa luennoi otsikolla ”Miten arvotan ja arvioin antiikkia, taidetta ja vanhoja esineitä”.

Näytteilleasettajien luettelo löytyy netistä:


  
Ajo-ohjeet ja messukeskukset muut tiedot: www.turunmessukeskus.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti