lauantai 29. maaliskuuta 2014

Hyvää markkinatunnelmaa Kaapelitehtaassa

ExpoNova / Keräilykuumeen järjestämä Helsinki Retro Vintage Design Expo käynnistyi tänään Helsingin Kaapelitehtaassa. Myynnissä olevien tavaroiden valikoima poikkeaa jonkin verran perinteisien antiikki- ja keräilymessujen tarjonnasta, tämän ansioista paikalle saapunut ostajakuntajakuntakin oli keski-iältään nuorempaa.

Tarjolla on kuitenkin myös ihan riittävän hyvä valikoima taidelasia ja keramiikkaa, jotta tapahtuma on käymisen arvoinen myös perinteisten antiikki- ja keräilymessujen ystäville.

Merikaapelisalin ikkunoista sisään paistanut kevätaurinko ja nostalgiset arkitavarat saivat ihmiset hymyilemään ja keskustelemaan enemmän kuin perinteisissä antiikkimessutapahtumissa näkee.
 
Tällaiselle retro- ja vintage-tapahtumalle selvästi on olemassa  paikkansa messukalenterissa. Aivan yhtä paljon on olemassa tarvetta vanhojen tavaroiden high end -tapahtumana tunnetuille Wanhan Sataman messuille. Erilaisia tapahtumia erilaisille kohderyhmille; tarkoittaen erilaisia tuotteita, erilaisia asiakkaita ja erilaisia myyjiä.
 

 
 


 


 

1 kommentti:

  1. Oi kun tuolla olisi ollut niin paljon katseltavaa! Ja varmaan ostettavaakin... :)

    VastaaPoista