maanantai 3. maaliskuuta 2014

Keräilykuume -messut viikonlopuna Vantaalla

Suomalainen koristelasi on haluttua keräilytavaraa. Kuva: www.kerailykuume.fi

Vantaan Energia Areenalla tulevana viikonloppuna järjestettävät Keräilykuume Antiikki- ja Keräilymessut kokoavat antiikkiväen ja keräilijät yhteen. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma on saanut hyvän suosion alan kauppiaiden keskuudessa, messuille on saapumassa noin 60 antiikki- ja keräilyalan kauppiasta ympäri suomen.

Lasinkeräilijöille tarjontaa tulee olemaan mukavasti, paikalla on monia tuttuja design- ja käyttölasia myyviä kauppiaita, sekä muutamia mielenkiintoisia uusia kauppiaita, joita ei aiemmin ole messuilla nähty.

Tapahtuman järjestää hämeenlinnalainen ExpoNova, jonka tavoitteena on tehdä tapahtumasta jokavuotinen maaliskuun alun antiikki- ja keräilytapahtuma. ExpoNovasta arveltiin, ettei Vantaalla ole tiettävästi koskaan aiemmin järjestetty näin suurta antiikki- ja keräilyalan messutapahtumaa.

Keräilykuume Antiikki- ja Keräilymessut Vantaan Energia Areenalla 8.-9.3.2014, lauantaina ja sunnuntaina kello 10 - 16. Aikuisten sisäänpääsy 8 € (kello 14-16 välillä 6 €) Alle 18 -vuotiaat keräilijät maksutta.

Vantaan Energia Areena sijaitsee Vantaan Myyrmäessä, Myyrmäen urheilupuiston alueella, osoitteessa Rajatorpantie 23, Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien sekä Kehä I:n ja Kehä III:n välissä.

Linja-autot: Tikkurilasta 50, 53 ja 55, Helsingistä Elielin aukiolta 452, Espoon keskustasta 530, lentoasemalta 51, Tapiolasta 510, Reunasta 45.
Paikallisjuna: M
Parkkitilaa löytyy yli tuhannelle autolle.

Messujen aikana Energia Areenan Café Ravintola Energy palvelee messujen aukioloaikojen mukaisesti. Tarjolla on messulounasta sekä kahvia ja pikkupurtavaa.

www.kerailykuume.fi
https://fi-fi.facebook.com/pages/Keräilykuume/300361074965 
Kevään ja kesän aikana ExpoNova järjestää enemmän myyntitapahtumia kuin muut tapahtumanjärjestäjät. Kuva: www.kerailykuume.fi

2 kommenttia:

  1. Hienoa, Vantaalla on kaivattukin tämäntyyppistä tapahtumaa!

    VastaaPoista
  2. Lauantaina käytävä katsastamassa tarjontaa!

    VastaaPoista