sunnuntai 18. heinäkuuta 2021

Vermon konttitorilla melko rauhallista

 


Vermon parkkipaikalla on järjestetty perinteinen kirpputoritapahtuma tänä kesänä nyt vasta kolme kertaa. Toiminnan harjoittaja on vaihtunut ja alkukesällä tapahtumaa ei voitu koronan vuoksi järjestää. Tieto konttoritorin avaamisesta heinäkuussa ei selvästikään ole tavoittanut yleisöä, koska myyjiä ja ostajia oli tänään paikalla huomattavasti vähemmän kuin aikaisempina kesinä. Aikaisemmin toimintaa pyritti Merimieskirkko, jonka nettisivuilla on julkaistu oheinen teksti:

”Vermon kirppiksen eli Konttitorin järjestäminen on siirtynyt Vermo Oy:lle. Vermo jatkaa kirppiksen pyörittämistä yhdessä partiolaisten kanssa ja tiedottaa toiminnasta omissa kanavissaan. Konttitorin Facebook-sivu on sama kuin aiemmin ja sen ylläpidosta vastaa nyt Vermo Oy.

Merimieskirkko ei voi enää vastata Konttitoria koskeviin tiedusteluihin.

Kiittämme lämpimästi kaikkia Konttitorilla käyneitä myyjiä ja asiakkaita sekä liikenteenohjauksesta ja järjestyksestä hoitaneita partiolaisia. Kiitos Vermolle ja alueella palveluja tarjonneille yrityksille.

Merimieskirkko järjesti Konttitorin noin 30 vuoden ajan. Konttitori-kirppiksen idea on peräisin Englannista, jossa vastaavat käytetyn tavaran markkinat ovat erittäin suosittuja. Vermossa pidetyn Konttitorin myyntipaikkojen tuotto on käytetty Merimieskirkon toiminnan hyväksi. Osa tuotoista on ohjattu partiolippukunnille, jotka ovat vastanneet käytännön järjestelyistä Vermossa.”

 

Muutamalla myyjällä oli myös lasiesineitä.


 


 

Lumikki ja seitsemän kääpiötä näyttävät keskittyvän wiskipulloon.


 

Moninkertainen määrä myyjiä olisi mahtunut alueelle

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti