perjantai 23. heinäkuuta 2021

KAMA secondhand on peruttu

 

Ruutukaappauskuva www.hameenlinna.fi


Hämeenlinnan Kantolanniemen tapahtumapuistossa piti olla suuri vanhan tavaran markkinat 14.8., mutta se on peruttu. Alueella ei ole kiinteää huoltorakennusta, joten sinne olisi pitänyt pystyttää bajamajat, rakentaa käsienpesupisteet, käsidesin jakelupisteet yms. Samaan aikaan Kanta-Häme on eilen 22.7. siirtynyt koronaviruksen kiihtymisvaiheeseen. Tässä tilanteessa tapahtumajärjestäjä ExpoNova katsoi viisaammaksi perua tapahtuma, koska sen järjestäminen varmuudella turvallisesti muuttui haastavaksi, kun tapahtuma olisi todennäköisesti vetänyt paikalle useita tuhansia ihmisiä.

Tapahtuma peruuntui samasta syystä viime kesänä, jolloin se piti järjestää ensimmäisen kerran. Kolmas kerta toden sanoo eli ensi kesänä uusi yritys!

Tämän hetken tiedon mukaan ExpoNova järjestää muut tapahtumakalenterissaan olevat tapahtumat suunnitelmien mukaisesti. Tämän vuoden ensimmäinen tapahtuma on viikon päästä Porvoossa.

 


Taidetehdas täyttyy heinä-elokuun vaihteen viikonloppuna antiikista, keräilystä, vintagesta, retrosta, designista, ym. vanhasta ja keräilyllisestä tavarasta.
Tarjolla on mummolan muistoja ja menneen ajan nostalgiaa!

Suomalaiset kauppiaat yli 40 messuosastolla kattavat myyntiin valaisimia, huonekaluja, astioita, lasia, keramiikkaa, taidetta, hopeaa, koruja, kelloja, keräilykohteita, pienpainatteita, rahoja, kortteja, kirjoja, julisteita, peltipurkkeja, emalia, kultaa, vinyylilevyjä, audio-laitteita, tekstiilejä, vintage-vaatetta, asusteita, ym.

Aikuisten pääsymaksu 6 €. Alle 18 vuotiaat keräilijät maksutta.
Lauantaina ja sunnuntaina kello 15-16 välillä aikuisten pääsymaksu
alennettuun hintaan 4 e.

Tapahtuma toteutetaan tapahtuma-aikaan voimassa olevien koronavirus
epidemiasta johtuvien rajoitusten ja ohjeiden mukaisesti. Messuille vain terveenä ja oireettomana, hygieniaohjeita noudattaen.


Taidetehdas, Läntinen Aleksanterinkatu 1, Porvoo
Porvoo Antiikki & Vintage 31.7.–1.8. Avoinna molempina päivinä klo 10–16.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti