sunnuntai 1. elokuuta 2021

Lauantaina Lasipäivä Riihimäellä

 


Tulevana lauantaina vietetään Suomen lasimuseon piha-alueilla Lasipäivää klo 10–15. Tapahtumassa noin 90 Suomen lasimuseon ystävät ry:n jäsentä myy lasiesineitä ja muuta keräilytavaraa. Jos etsinnässä on joku tietty lasiesine, niin täällä on hyvät mahdollisuudet löytää se. Lasimuseon piha-alueilla näkee laajan kattauksen suomalaisen lasiteollisuuden tuotannosta. Mukana on myös kymmenkunta nykylasin tekijää myymässä omia tuotteittaan.

Kun tapahtumaan on kuusi vuorokautta aikaa, niin tässä vaiheessa sekä Ilmatieteen laitoksen että Forecan ennusteet näyttävät oivallista säätä: pilvipoutaa ja lämmintä, mutta ei hellettä.

Lue lisää: www.lasipaiva.fi

 

Ruutukaappaus: https://www.ilmatieteenlaitos.fi/saa/riihim%C3%A4ki


 

2 kommenttia:

 1. Omistan virheettömän Suur-Suomi maljakon ja nyt haluan myydä sen. Pääseekö Lasipäivään myymään kuka vain, vai voiko käyttää jotain myyntikanavaa apuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtumaan voi myyntipaikan varata vain Suomen lasimuseon ystävät ry:n jäsenet. Käsittääkseni tämän kesän tapahtuman kaikki paikat on jo varattu. Lisää voi lukea www.lasipaiva.fi
   Huuto.net -nettikaupassa on ennenkin myyty Suur-Suomi maljakkoja ja facebookissa on myös useita tähän soveltuvia lasiryhmiä, esim. kotimaiset lasiaarteet ja kotimaisen lasin kirppis -nimiset ryhmät.

   Poista