maanantai 30. elokuuta 2021

Hyvinkäällä messut ensi viikonloppuna 4.-5.9.

 

Oheiset kuvat ovat Hyvinkään messuilta lokakuussa 2019.


Hyvinkään Villatehtaan Areena-halli täyttyy antiikista, keräilykohteista, designista, vintagesta, retrosta, ym. wanhasta ja nostalgisesta syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

Tapahtuma tuo Hyvinkäälle wanhan tawaran kauppiaita noin 80 osastolle lauantaina ja sunnuntaina kello 10–16.

Tapahtuma toteutetaan tapahtuma-aikaan voimassaolevien koronaviruksesta johtuvien rajoitusten ja määräysten mukaisesti. Mukaan tapahtumaan vain terveenä ja oireettomana. Tapahtumassa on voimassa maskisuositus. Pidä muihin osallistujiin turvaväli ja noudata hygieniaohjeita.

 


Keräilykuume Antiikki- ja Keräilymessut on kaksipäiväinen myyntitapahtuma, jossa esillä olevat tuotteet ovat myynnissä. Tapahtuman näytteilleasettajina on yrityksiä ja yksityisiä keräilijöitä myymässä wanhaa tawaraa. Kalusteita, valaisimia, tekstiilejä, taidetta, astioita, lasia, koruja, keramiikkaa, hopeaa, kultaa, keräilykohteita, ym. wanhaa ja nostalgista.

Tapahtuman parasta antia on asiantuntijoiden ja keräilijöiden välille syntyvät keskustelut sekä rento tunnelma. Keräilykuumeessa tapaat innostavan joukon muita vanhoista esineistä kiinnostuneita!

Tapahtumassa asiantuntijat arvioivat yleisön mukanaan tuomia vanhoja rahoja ja postikortteja.

 


Aikuisten pääsylippu 6 € (kello 14–16 välillä 4 €) Alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta.

Wanha Areena, Villatehdas, Kankurinkatu 4-6, Hyvinkään keskusta. Käynti Areena-halliin Villatehtaan sisäpihalta.

Pysäköinti kadunvarsipysäköintinä Villatehtaan ympäristössä. Myös Villatehtaan vieressä sijaitsevan kauppakeskus Villan parkkihalli on käytettävissä.

Lähde: www.kerailykuume.fi


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti