maanantai 20. lokakuuta 2014

HELSINGIN ANTIIKKI-, TAIDE- JA KERÄILYMESSUT 25.10. - 26.10.2014


Laatumessut järjestää tulevana viikonloppuna antiikki-, taide- ja keräilyalan myyntitapahtuman Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosaleissa osoitteessa Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina messupäivinä klo 10 - 16.

Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, astioita, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, merkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa. Tapahtumaa on järjestetty Kaapelitehtaalla jo vuodesta 2001 lähtien, alkuvuoden tapahtuma aina tammikuussa ja syksyn tapahtuma syyskuussa tai lokakuussa.

Kaapelitehtaan tapahtuma tunnetaan erityisesti laadukkaasta taideteollisen ja muun designesineistön tarjonnastaan. Esillä on mm. runsaasti korkeatasoista kotimaista taidelasia ja taidekeramiikkaa. Messuilla on tarjolla myös paljon menneiden vuosikymmenten kauniimpaa arkitavaraa; esim. kotimaisten suosittujen lasistojen ja astiastojen osia. Uutuutena on tarjolla myös yhdellä osastolla vanhoja kelloja ja toisella vanhasta tavarasta tuunattuja taidekäsitöitä.
 
Tämä kuva Kaapelitehtaan Valssaamo-salista
on vuosi sitten syksyn messutapahtumasta.
 
Tapahtumaan on pääsymaksu. Aikuisten pääsylippu messuille maksaa 6€ ja perhelippu 12€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. Molempina päivinä klo 14-16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 4€ ja perhe 8€.  Sunnuntaina 26.10. ensimmäiset 50 lipunostajaa saa kaksi lippua yhden hinnalla. Pääsylippujen myynti ovelta alkaa molempina messupäivinä klo 9.30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti