torstai 2. toukokuuta 2013

Billnäsin antiikkitapahtumalle on avattu nettisivut


Wanhan Tammitorin kauppiaspari Sanna Raudaskoski ja Kari Lähteinen järjestävät ensi heinäkuussa antiikkimarkkinat Billnäsin ruukkikylän miljöössä. Edellinen messujärjestäjä lopetti messujen järjestämisen Billnäsin ruukissa ja nyt uudet toimijat järjestävät luonteeltaan hieman erilaisen tapahtuman. Tapahtuman nimi on ”Billnäsin perinne- ja antiikkipäivät”. Uutta se, että tapahtuma on tarkoitettu koko perheen tapahtumaksi ja sinne on yleisöllä vapaa pääsy.

Tapahtuma sijoittuu pääosin Billnäsin ratsastuskeskuksen alueelle; 800:n neliömetrin ratsastusmaneesissa on sisämyyntipaikkoja ja ulkopaikkoja on 70:lle myyjälle. Ruukin torin alueella on lisäksi 30 myyntipaikkaa.

Samaan aikaan 11.-14.7. järjestetään läheisessä Fiskarsin ruukkitaajamassa Fiskarsin antiikkipäivät.

Tapahtumalle on nyt avattu omat nettisivut osoitteessa http://www.billnasantiikkipaivat.fi ja sinne tulee lisää informaatiota tapahtumasta kevään ja alkukesän aikana. Wanhan Tammitorin kauppiaat järjestävät kesäkuun alussa Tammisaaren antiikki- ja taidemessut. Tämä tapahtuman vetovastuu siirtyi heille viime vuonna. Lisää siitä tapahtumasta löytyy järjestäjien nettisivuilta: www.wanhatammitori.fi


Kuvaruutukaappaus: http://www.billnasantiikkipaivat.fi

1 kommentti: