maanantai 4. lokakuuta 2021

Retro & Vintage + Design Expo Helsingissä, Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 9.-10.10.2021

 


HRVDE tarjoaa messuvieraille viehättävintä vintagea, reteintä retroa, nostalgiaa ja mummolan muistoja! Myynnissä on mm. 1920–80 -lukujen kalusteita, valaisimia, lasia, keramiikkaa, koruja, POP-"antiikkia", industriaalia, vintage-vaatteita, asusteita, sisustustekstiilejä, julisteita, postikortteja, lehtiä, kirjoja, leluja, levyjä, vintage-audiolaitteita, ja paljon muuta - pallomekoista pastilleihin ja tattikulhoista tynelleihin!

 

Tämä kuva on viime vuoden 2020 vastaavasta tapahtumasta. Kuvia löytyy lisää tämän blogin arkistosta päivämäärien 09.10. + 10.10. ja 11.10. kohdalta.


Helsinki Retro & Vintage Design Expo – vintage-tyylisen elämisen messutapahtuma täyttää Kaapelitehtaan valtavan Merikaapelihallin menneiden aikojen aarteilla ja mummolan muistoilla. Suomalaisten, ruotsalaisten ja virolaisten näytteilleasettajien messuosastoilla näet ja koet parasta vuosikertaa edustavaa pohjoismaista designia. Olitpa sitten kotiasi sisustava, vintage-designiin sijoittava, vintage-tyylisesti pukeutuva tai ihan vain parhaiden vuosikymmenten elämänmenosta viehtynyt, tule ja koe #HRVDE

 


HRVDE:n järjestää ExpoNova yhdessä noin sadan alan parhaan kauppiaan kanssa!

Tapahtuma järjestetään tapahtuma aikaan voimassa olevien Aluehallintaviraston antamien, korona virus epidemiasta johtuvien, määräysten mukaisena. Tapahtumaan vain terveenä ja oireettomana, hygieniaohjeita noudattaen.

Pääsyliput aikuisilta 10 €, alle 18-vuotiaat maksutta. Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 8 €.

Lähde: www.kerailykuume.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti