maanantai 30. syyskuuta 2019

Vanhan tavaran ystävät kokoontuvat Helsingin kaapelitehtaalle


Laatumessut oli ensimmäinen messujärjestäjä, joka aloitti antiikki-, taide- ja keräilyalan messutapahtumien järjestämisen Helsingin Ruoholahdessa Kaapelitehtaalla jo vuonna 2001.

Perinne saa jatkoa, kun yritys järjestää 5.–6.10. nyt tällä kertaa Puristamosalissa antiikki-, design-, retro- ja keräilytavaraan painottuvan myyntitapahtuman. Tarjolla on esim. antiikkiesineitä, design- ja retrokalusteita sekä -valaisimia, taidelasia ja taidekeramiikkaa, käyttö- ja värilasia, astioita, kattausvälineitä, vanhoja tekstiilejä, hopeaa, koruja, kelloja sekä paljon muuta keräilyllistä vanhaa tavaraa.

Kuva on Laatumessujen viime tammikuussa 
Kaapelitehtaalla järjestämästä myyntitapahtumasta.

Messuyleisölle on tarjolla tapahtumassa myös ostomahdollisuuksien lisäksi muita palveluja. Turkulaisen Eerik's Auction Housen osastolla arvioidaan maksutta ja otetaan myyntiin tuleviin huutokauppoihin messuvieraiden designia, taidetta, keräilytavaraa, militariaa, yms. Tamperelaisen Mestarientisöijät ry:n osastolla saa neuvontaa vanhojen huonekalujen ja esineiden hoitoon ja kunnostukseen liittyen.

Tapahtumaan on pääsymaksu. Aikuisten pääsylippu maksaa 6€ ja perhelippu 12€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan kaksi aikuista ja perheen kaikki alle 18-v. lapset. Alle 15-v. pääsevät myös aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. Toisena tapahtumapäivänä, eli sunnuntaina 6.10. klo 14–16 välillä liput myydään alennuksella, silloin aikuiset maksavat vain 4€ ja perheet 8€.

Messupaikan osoite on Tallberginkatu 1 Helsingin Ruoholahdessa ja sisäänkäynti messuille Puristamoon tapahtuu joko pääsisäänkäynnistä tai C-portaan kautta. Pääsisäänkäynnin kautta on esteetön kulku. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10–16.

Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintola palvelee talon muiden käyttäjien ohella myös antiikkitapahtuman vieraita. Ravintola avaa ovensa molempina tapahtumapäivinä poikkeuksellisesti jo klo 9.30 ja tarjolla on normaalin kahvilavalikoiman lisäksi myös lounasta viikonlopun ajan.

Kaapelitehdas sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Ruoholahdessa. Sen ympärillä on melko hyvin viikonloppuisin maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille. Lisäksi Ruoholahden kauppakeskuksessa noin 400m päässä messupaikasta on tarjolla noin 1500 maksullista parkkipaikkaa. Kaapelitehtaan vieressä on paikallisliikenteen bussien pysäkit ja raitiovaunu no 8:n pysäkki. Ruoholahden metroasema on noin 600m päässä.

Tapahtuman järjestää Hämeenlinnan Laatumessut / T:mi Hannu Tienhaara.
 

Tapahtuman www-sivut löytyvät osoitteesta
http://www.laatumessut.com/helsinki1019.htm

ja Facebookista tapahtuma löytyy osoitteesta  
https://www.facebook.com/events/367417054191567/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti