keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Bukowskis teki nimityksiä


Ruotsalainen huutokauppatalo Bukowskis on nimittänyt Suomen yksikön johtajaksi Saara Wörlundin ja johtavaksi taideasiantuntijaksi Johan Wulffin. Wörlund on toiminut Danone Finland Oy:n tuotekanavien kehitysjohtajana vastuualueinaan Pohjoismaiden kanavien lanseeraus ja kehittäminen. Wulffista taas sanotaan, että hän on taide- ja huutokauppa-alaan syvällisesti perehtynyt yli 30 vuoden kuluessa sekä ehtinyt muodostaa laajan kontaktiverkoston ja hankkia kattavan kokonaisnäkemyksen taidealasta.Bukowskis lopetti Suomessa vasarahuutokaupat vuoden 2015 alussa:
Sen jälkeen toimintaa on jatkettu nettihuutokauppatoimintana, joka aluksi tuotiin vasarahuutokauppojen rinnalle Bukowskis Marketin nimellä.
Suomen yksikön johtaja on viime vuosina vaihtunut melko taajaan ja muuta henkilökuntaa vähennettiin viime vuonna rajusti. Toimitiloista on myös tingitty ja viime vuonna kaikki toiminnot keskitettiin Katajanokalle Wanhan Sataman itäpäätyyn. Viime aikoina on huhuttu Bukowskin suunnittelevan Suomen yksikön toiminnan lopettamista, mutta nyt julkistettujen nimitysten perusteella näyttäisi siltä, etteivät huhut pitäneet paikkaansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti