lauantai 10. kesäkuuta 2017

Aurinkoinen lasitapahtuma RiihimäelläLaatulasia Jarkki Jaakkolan pöydällä.
 
Aurinkoisuus tarttui ihmisiin Suomen lasimuseon piha-alueilla sekä puistikossa, niinpä Lasi- ja keräilytapahtumassa vallitsi mukavan rento markkinatunnelma. Myyjiä oli melkein sata ja ostajia suurin piirtein entinen määrä. Autopaikoitusalueilla oli melko täyttä puolelta päivin, samoin myyntialueen käytävillä. Aamupäivällä mahtui liikkumaan hyvin, samoin iltapäivällä.


Lasimuseon puistikkoa aamuauringossa.


Kaksi isokokoista Aurinkopulloa.


Satu Helpin osastoa.
Sää oli todella upea, mutta hellettä pääsi halutessaan pakoon, sillä osa myyntipakoissa oli puistikon varjossa ja museossa sisällä käytiin tutustumassa näyttelyihin. Riihimäen kesäkonsertit tarjosi maistiaisia ohjelmistostaan museon suuressa salissa klo 12.
 


Jarmo Kaapan pöydällä mm. Aimo Okkolinin
ja Saara Hopean kristallia.
 
Pekka Sinisalo osastoa.
 

Aimo Okkolinin lasiesine.


Timo Sarpanevan muotoilema taidelasi-
valaisin on Healsin näyttelyesine.
 
Ostoskasseja näkyi ihmisillä ja iso osa myyjistä oli tyytyväisiä myyntitulokseensa. Kesäiseen tapahtumaan sopii hyvin se, että huippulasiesineiden lisäksi valikoimissa on paljon muutakin keräilytavaraa. Tammikuun lasipäivässähän saa myydä vain lasiesineitä ja lasikirjallisuutta.


Pertti Mäkelä runsaan pöytänsä takana.


Willi Roth tulee joka kesä Saksasta tähän
tapahtumaan myymään suomalaista designia.

Lisää kuvia Lasi- ja keräilytapahtumasta julkaistaan
tässä blogissa huomenna.

2 kommenttia:

  1. Kenenköhän runsas pöytä tuossa Aimo Okkolinin lasiesine kuvan yläpuolella mahtoi olla ? Bongasin sieltä jotain, jota olisin kysellyt..

    VastaaPoista