tiistai 8. lokakuuta 2013

Helsingin antiikki-, taide- ja keräilymessut Kaapelitehtaalla tulevana viikonloppuna

Laatumessut järjestää 12. - 13.10. antiikki-, taide- ja keräilymessut Helsingissä. Tapahtumapaikkana on Kaapelitehtaan Puristamo- ja Valssaamosalit osoitteessa Tallberginkatu 1C. Tapahtuma on avoinna yleisölle molempina päivinä klo 10-16.

Myynnissä on esim. antiikkiesineitä, taidetta, designia, retroa, vintagea, lasia, posliinia, keramiikkaa, hopeaa, koruja, kelloja, rahoja, postimerkkejä, kortteja, militariaa, keräilyleluja, kirjoja, lehtiä, vanhoja tekstiilejä, yms. vanhaa keräilyllistä tavaraa. 

Kaapelitehtaalla kuvataan messujen yhteydessä Fox-kanavan uutta, vanhaan tavaraan liittyvää Rojua, rojua -ohjelmaa. Ohjelmassa kolme asiantuntijaa kiertää arvioimassa ihmisten vanhojen tavaroiden arvoa. Ohjelman kuvauspaikkana on messusalien lisäksi Kaapelitehtaan D-portaan kellarikerroksessa sijaitseva Käämi-kokoustila. 
Lisätietoa ohjelmasta ja ilmoittautumisohjeet maksuttomaan arviointiin: www.foxtv.fi/rojua-rojuaAikuisten pääsylippu maksaa  8€ ja perhelippu 16€. Perhelipulla pääsee tapahtumaan saman perheen kaksi aikuista ja kaikki perheen alle 18-vuotiaat lapset. Alle 15-vuotiaat pääsevät aikuisen seurassa maksutta tapahtumaan. 
Molempina päivinä klo 14 - 16 välillä pääsee tapahtumaan alennushinnalla; aikuiset maksavat silloin 6€ ja perhe 12€. 
Lipunmyynnin sujuvuuden turvaamiseksi pääsyliput voi maksaa messupaikalla vain käteisellä rahalla. Setelien tunnistuksen rajoitusten vuoksi hyväksytään lipunmyynnissä enintään 50€:n setelit.
Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Ruoholahden Citymarket -tavaratalossa ja Ruoholahden metroasemalla. 

LIIKENNEYHTEYDET KAAPELITEHTAALLE

Kaapelitehtaalle pääsee erinomaisesti julkisia liikennevälineitä käyttäen. HKL:n bussilinjat 15, 20, 21, 21V, 65A ja 66A sekä YTV:n seutuliikenteen linjat 102T - 160T liikennöivät Kaapelitehtaan vierestä.
Messupaikalle pääsee myös raitiovaunulla nro 8. Metron läntinen päätepysäkki on Ruoholahdessa, noin puolen kilometrin kävelymatkan päässä Kaapelitehtaasta.

Omalla autolla Helsingin ulkopuolelta tultaessa on sujuvin reitti ajaa ensin Kehä I:n länsipäähän josta käännytään Länsiväylälle Helsinkiin päin. Kun Länsiväylä loppuu Ruoholahdessa, niin käännytään oikealle Lauttasaarta kohti ja ollaan jo aivan Kaapelitehtaan vieressä ja siitä opastekylttien avulla päästään perille messupaikalle.
Kaapelitehtaan ympäriltä löytyy melko runsaasti viikonloppuisin maksutonta paikoitustilaa messuvieraiden autoille.

RAVINTOLAPALVELUT

Kaapelitehtaan Hima & Sali -ravintola palvelee messujen sisäänkäynnin vieressä Kaapelitehtaan muiden käyttäjien lisäksi myös antiikki-, taide- ja keräilymessujen vieraita sekä lauantaina 12.10. ja sunnuntaina 13.10. klo 9.30 alkaen.
Tarjolla on mm. edullista messulounasta normaalin kahvilavalikoiman lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti