maanantai 23. toukokuuta 2022

Hyvinkään Antiikkimarkkinat Helatorstaina 26.5.

 


Helatorstaina 26.5. Hyvinkään Villatehtaan Areena täyttyy antiikista, keräilykohteista, vintagesta, designista, retrosta, ym. wanhasta ja nostalgisesta.

Areena-hallin 2500 näyttelyneliötä pullistelevat kauppiaiden valtavasta aarrevalikoimasta. 


 

Astioita, taidelasia, kultaa, hopeaa, koruja, kalusteita, kirjoja, valaisimia, keramiikkaa, taidetta, tekstiilejä, kortteja, merkkejä, militariaa, rahoja, levyjä, keittiöantiikkia, vintagevaatteita, asusteita ja aterimia, ym. wanhaa ja keräilyllistä tavaraa.

Vanhojen rahojen, postikorttien ja postimerkkien asiantuntijat arvioivat ja tunnistavat yleisön mukanaan tuomia kohteita.

Tämä tapahtuma kannattaa nähdä ja kokea!

 


Maksutonta pysäköintitilaa Villatehtaan ympäristössä sekä Kauppakeskus Villan parkkihallissa.

Käynti Antiikkimarkkinoille Villatehtaan sisäpihalta.

Markkinakahvila palvelee Areena-hallissa.

Aikuisten pääsymaksu 6 € ja kello 15-16 välisenä aikana alennettuun hintaan vain 4 €. Alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta.

Hyvinkään Antiikkimarkkinat helatorstaina 26.5.2022 kello 10-16

Villatehdas Areena, Kankurinkatu 4-6, sisäpiha, Hyvinkää

Lähde: www.kerailykuume.fi

Oheiset kuvat ovat toukokuun 2019 vastaavasta tapahtumasta.

 
Yhden Päivän Juttu on Hyvinkäällä vuosittain helatorstaisin järjestettävä kaupunkitapahtuma, joka kerää lapset, nuoret ja aikuiset viettämään laadukasta vapaa-aikaa erilaisten kulttuurielämysten parissa. Tapahtuman pääestradina toimii tällä kertaa TORILLE!-terassi kauppatorilla. Esityksiä sekä muuta ohjelmaa on tarjolla myös Villatehtaan alueella, museokeskus Taikassa, Hyvinkään musiikkiopistossa ja Suomen Rautatiemuseossa. Tapahtuman kaikkiin kohteisiin on vapaa pääsy.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti