maanantai 11. helmikuuta 2019

Keräilijät kohtaavat lauantaina Keräilykuume -tapahtumassa Tampereen Kauppaoppilaitoksella.


Kuva on vuosi sitten järjestetystä 
vastaavasta tapahtumasta.


TREDUn Sammonkadun toimipisteessä järjestettävässä Keräilykuume antiikki- ja keräilytapahtumassa kohtaavat keräilijät ja alan asiantuntijat.

Näytteilleasettajiksi saapuu keräily- ja antiikkialan ammattilaisia, antiikkiliikkeitä ja keräilijöitä ympäri suomea. Tarjolla on runsas kattaus vanhaa ja nostalgista, keräilyllisesti mielenkiintoista tavaraa antiikista retroon.

Myynnissä on esimerkiksi hyvätasoista design-lasia, keittiöantiikkia, posliinia, kirjoja, koruja, hopeaa, valaisimia ja pienkalusteita. Vanhojen rahojen ja keräilyeurojen asiantuntijat arvioivat yleisön mukanaan tuomia numismaattisia kohteita. Myös vanhoista postikorteista on mahdollista saada arvioita.

Mukana on monia sellaisia kauppiaita joilla ei ole kivijalkamyymälää lainkaan, heidän valikoimiinsa pääsee tutustumaan vain antiikki- ja keräilytapahtumissa.

ExpoNovan järjestämä Keräilykuume -tapahtuma Tampereen Kauppaoppilaitoksella, TREDU, osoitteessa Sammonkatu 45, Tampere, lauantaina 16.2.2019 kello 10–16. Aikuisten pääsymaksu 5 €, alle 18-vuotiaat maksutta.


Lisätietoja tapahtumasta www.kerailykuume.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti