sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Ilmoitustilaa tarjolla Suomalaisen lasin vuosikirjaan 2019


Suomen lasimuseon ystävät ry julkaisee tulevan kesäkuun alussa Suomalaisen lasin vuosikirjan 2019. Yhdistys on julkaissut vastaavat vuosikirjat vuodesta 2014 alkaen. Kirja on A4-kokoinen nelivärinen, noin 160-sivuinen tietoteos ja sen painos on ollut aikaisempina vuosina 1.500 kpl. Tämän vuoden osalta painoksen koko on vielä auki. Noin 700 - 900 kappaletta painoksesta jaetaan yhdistyksen jäsenille jäsenetuna ja loput myydään pääasiassa lasimuseon myymälän ja valittujen jälleenmyyjien kautta sekä vanhan tavaran myyntitapahtumissa. Kirja löytyy myös monen verkkokirjakaupan valikoimista.

Suomalaisen lasin vuosikirja on artikkelikokoelma, joka sisältää artikkeleita vanhoista ja uusista suomalaisesta lasiesineistä sekä niiden tuotannosta. Kirja sisältää myös Suomen lasimuseon ja Suomen lasimuseon ystävät ry:n viime vuoden toimintakertomukset. Lisäksi kirjassa julkaistaan valikoima kiinnostavia kohteita suomalaisissa laatuhuutokaupoissa toteutuneista huutokauppahinnoista.


Tähän mennessä julkaistut Suomalaisen lasin vuosikirjat.

 
Kirjassa julkaistaan rajoitettu määrä maksettuja ilmoituksia. Ilmoitus vuosikirjassa tavoittaa ison määrän lasiesineistä kiinnostuneita, sillä kirjoja löytyy myös melkein kaikista suomalaisista kirjastoista. Suomen lasimuseon ystävät ry etsii nyt yrityksiä, jotka haluavat tavoittaa lasiesineistä kiinnostuneita. Ilmoitustuloilla varmistetaan myös, että SLMY pystyy julkaisemaan Suomalaisen lasin vuosikirjan. Ilman ilmoittajien tukea tämä ei olisi mahdollista.

Halvimmillaan ilmoituspaikka Suomalaisen lasin vuosikirjassa maksaa 80 euroa. Pyydä tarkemmat hintatiedot ja muut ohjeet sähköpostitse 15.2. mennessä:
vuosikirja@suomenlasimuseonystavat.fi
 
Suomalaisen lasin vuosikirjan ISSN-tunnus on 2342-3722.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti