torstai 7. kesäkuuta 2018

Hyvää säätä luvassa Riihimäelle lauantaiksiIlmatieteen laitoksen ennuste näytti tältä
torstaiaamuna.
 
Sekä Ilmatieteen laitos että Foreca ennustavat tulevalle lauantaille 9.6. hyvää säätä Riihimäelle. Sateen riskiä ei ennusteiden mukaan ole ja tuulikin on heikkoa. Lämpötilakin on sopiva myyntitapahtumassa kiertelyyn; ei ole liian kuuma, joten jaksaa kiertää myyntipöydät ainakin kahteen kertaan.

Lasi- ja keräilytapahtuma Suomen lasimuseon piha-alueilla klo 10 - 15 vetää varmasti paljon väkeä tänäkin vuonna. Lasimuseoonkin on ilmainen sisäänpääsy tapahtuman aikana. Metropolian konservointiopiskelijat esittelevät lasiesineiden konservointia museon luentosalissa. Alkuvuodesta on uusi yrittäjä aloittanut lasimuseon ravintolan pidon ja heillä on toinen myyntipiste ulkona.

Suomen lasimuseon ystävät ry:n jäsenet voivat noutaa jäsenetuna Suomalaisen lasin vuosikirjan 2018 info-pöydästä museon sisäänkäynnin vierestä. Samassa paikassa voi liittyä yhdistyksen jäseneksi ja ilmoittautua elokuussa järjestettävälle jäsenmatkalle Noormarkkuun, Kauttualle ja Nuutajärvelle. Tarkemmat tiedot yhdistyksen kotisivulla: www.suomenlasimuseonystavat.fi
Forecan ennuste torstaiaamuna.
Kuvakaappaus: www.foreca.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti