maanantai 25. kesäkuuta 2018

Hauholla Antiikkimarkkinat ja Niskavuorimarkkinat


Hauhotalo täyttyy taas hienoista vanhoista esineistä.
 
Hauhotalo täyttyy antiikista, keräilykohteista, designista, vintagesta, retrosta, ym. wanhasta ja nostalgisesta ensi lauantaina 30.6. kello 9 – 15. Kesäinen tapahtuma tuo Hauholle wanhan tawaran kauppiaita kautta Suomen. Tapahtuman järjestää ExpoNova.

Kävelymatkan päässä Kirkkotie 5:ssä sijaitsevasta Hauhotalosta on Puukoulu ja sen pihapiirissä Hauhon yrittäjät järjestävät Niskavuorimarkkinat klo 8 – 14. Silloin myös julkistetaan niskavuorineuvos ja pidetään Hauhon sahtimestaruuskilpailu.

Hauhotaloon on esteetön kulku. Turvallisuussyistä ja kulkuväylien tukkeutumisen estämiseksi tapahtuman järjestäjä toivoo mahdollisuuksien mukaan lastenvaunujen ja lemmikkien jättämistä kotiin.

Keräilykuume antiikkimarkkinat on yksipäiväinen myyntitapahtuma, jossa esillä olevat tuotteet ovat myynnissä. Tapahtuman näytteilleasettajina on yrityksiä ja yksityisiä keräilijöitä myymässä vanhaa tavaraa. Kalusteita, valaisimia, tekstiilejä, taidetta, astioita, lasia, koruja, keramiikkaa, hopeaa, kultaa, keräilykohteita, ym. wanhaa ja nostalgista. Tapahtuman parasta antia ovat asiantuntijoiden ja keräilijöiden välille syntyvät keskustelut sekä rento tunnelma. Tapahtumassa asiantuntijat arvioivat yleisön mukanaan tuomia vanhoja rahoja ja postikortteja.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja Hauhon kirkonkylällä on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Hauho on nykyään osa Hämeenlinnaa, kaupunkikeskustasta koilliseen.

Kuvia viime vuoden tapahtumasta voi katsella tämän blogin arkistosta:
http://lasinkerailijanblogi.blogspot.com/2017/07/kesaretkella-hauholla.html

Niskavuorimarkkinoilla on leppoisa tunnelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti