maanantai 15. joulukuuta 2014

Paasitornin Antiikkipäivät 3.-4. tammikuuta


Toisin kuin eilen tässä blogissa kirjoitettiin, onkin ensi vuoden ensimmäinen tapahtuma jo heti tammikuun alussa Helsingissä. Silloin antiikkitapahtumien järjestäjänä uusi toimija, Oy Vipcon Finland Ab, aloittaa uudella tapahtumalla ja uudessa ympäristössä: Helsingin Hakanimessä.
 
Hakaniemen Siltasaari, Paasitorni on melkein kuvan keskellä.
Kuva: Paasitorni.
 
Vipcon Finland on aikaisemmin keskittynyt tarjoamaan turvallisuuspalveluja ja alan koulutusta sekä tapahtumapalveluita. Enemmän netissä: http://www.vipconfinland.fi/antiikkipaivat-2015/

Antiikkipäivät on uusi, Paasitornin arvokkaassa kulttuurihistoriallisessa ympäristössä järjestettävä, Antiikki-, keräily- ja taidetapahtuma.

Keskeisen sijaintinsa vuoksi on tapahtumaan helppo löytää - niin ostajan kuin myyjänkin.
Antiikkipäivillä näytteilleasettajille on perinteisen näyttelytilan lisäksi tarjolla kabinettitiloja mm yksityisnäyttöjä, yksityistilaisuuksia ja asiakasarviointeja varten. Lisää netissä:
http://www.antiikkipaivat.fi/
 
Helsingin työväentalon juhlasali on upea jugend-kokonaisuus.
Kuva: Juha Nenonen / www.paasitorni.fi
 
Moni tuntee Paasitornin paremmin Helsingin työväentalona, mutta 2000-luvulla korttelissa on tehty rakennustöitä ja Paasitornin kokonaisuuteen kuuluu paljon kokous- ja kongressitiloja, ravintoloita ja hotelli. Lisää netissä: http://www.paasitorni.fi/

Sijaintinsa puolesta Hakaniemi on erinomainen julkisilla liikennevälineillä saapuville, sinne pääsee metrolla, useilla raitiolinjoilla ja myös suuri määrä bussiyhteyksiä on käytettävissä. Omalla autolla saapuville pysäköintipaikan löytäminen Hakanimestä lauantaina ei ole aina helppoa, mutta tästä on apua: http://www.paasitorni.fi/kavijoille/pysakointi
 
Komeat mustat pylväät Helsingin työväentalon sisääntuloaulassa.
Kuvaruutukaappaus: www.antiikkipaivat.fi
 
Tilojensa puolesta Paasitorni on monipuolinen kongressikeskus historiallisessa ympäristössä. Tapahtuman nettisivuilla ei kerrota mitä tiloja talosta on tähän tapahtumaan varattu, mutta perinteinen työväentalon alasali on aina juhlava sisääntuloreitti.

Sivuilta ei selviä myöskään se, kuinka paljon myyntipaikkoja on tarjolla ja varattuna eli vielä ei tiedä onko kyseessä laaja vai suppea messutapahtuma.

1 kommentti:

  1. Tiedättekö onko tämä messu toteutumassa? Parin viikon päästä olevaa tapahtumaa en ole huomannut mainostettavan missään ja internetsivukin on päivittynyt viimeksi keväällä. Messua markkinoitiin Venäläisillä asiakkailla eli varakkailla ostajilla, veikö ruplan kurssi koko messun mennessään?

    VastaaPoista