perjantai 12. joulukuuta 2014

Etelä-Haagassa Arvo lopettaa ja Lasse on aloittanut


Pitkän linjan antiikkikauppias Arvo Leppänen ja lasikala,
jonka kyljessä on Nuutajärven tarra.
 
Pitkän linjan antiikkikauppias Arvo Leppänen toimi valtavirtaa vastaa avatessaan muutaman vuoden messukauppiasvaiheen jälkeen uudelleen myymälän, tällä kertaa Helsingin Etelä-Haagaan. Liikkeen avaamisesta kerrottiin tässä blogissa 17.11.2012: http://lasinkerailijanblogi.blogspot.fi/2012/11/aarreaitta-avasi-myymalan-helsingissa.html

 
Nyt kaksi vuotta myöhemmin Aarreaitta lopettaa, huomenna lauantaina liike on viimeistä päivää auki. Leppänen on jo jonkin aikaa ilmoitellut Hesarissa liikkeen lopettamisesta persoonallisilla ilmoituksilla.
 
Pari kuukautta kestäneen loppuunmyynnin jälkeen Aarreaitan myymälän hyllyt ovat huomattavasti tyhjentyneet, mutta tänään otetusta kuvasta näkee, että ostattavaa on jäänyt myös kaikkein viimeisimmälle päivälle huomiseksi.
 
2000-luvun alkupuolella Etelä-Haagassa oli parhaimmillaan kolme antiikkiliikettä hyvin lähellä toisiaan: Aminoffin Patina Art Haagan torin yläreunassa, Elegantikin myymälä torin alareunassa ja vähän matkan päässä Mahonia.

Kodi-myymälän isommat näyteikkunat ovat Isonevantien puolella.
 
Ilman vanhan tavaran kauppaa ei Etelä-Haagassa jäädä nytkään sillä Antiikkimessuilta tutun Ananas Second Hand Shopin Lasse on avannut liikkeen parin yhteistyökumppanin kanssa Isonnevantien ja Angervotien kulmaukseen.

Lasse myymälässään.

2 kommenttia: