perjantai 12. huhtikuuta 2013

Lasi- ja keräilytapahtuma 2013


Lasiesineiden keräilijöiden kesäkausi alkaa perinteisesti kahden kuukauden kuluttua kesäkuun alkupuolella pidettävästä Lasi- ja keräilytapahtumasta, joka pidetään Suomen lasimuseon piha-aluueella ja puistossa Riihimäellä 8.6.2013 klo 10 – 16.

Tapahtumassa on perinteisesti ollut esineitään myymässä ammattikauppiaiden lisäksi keräilijöitä, jotka myyvät kokoelmansa kaksoiskappaleita ja muita rönsyjä. Päivän aikana paikalla on käynyt 3.000 - 4.500 lasiesineistä kiinnostunutta potentiaalista ostajaa, joten kauppojen syntyminen on paljon todennäköisempää kuin viikon itsepalvelukirpputoripaikalla.

Myyntipaikan vuokra on vain 60 euroa ja vapaita paikkoja voi tiedustella sähköpostitse tapahtumat@suomenlasimuseonystavat.fi tai puhelimitse ILTAISIN Juhani Rinteeltä p. 040 3540342.

Tapahtumaan pääsevät esineitään myymään Suomen lasimuseon ystävät ry:n jäsenet. Jäsenmaksu on vain 20 euroa vuodessa, joten se tuskin on este jäseneksi liittymiselle. Ohjeet jäseneksi ilmoittautumiselle löytyvät netistä: http://www.suomenlasimuseonystavat.fi/toiminta/jasenhaku.php

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti