keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Järvenpään Antiikki- ja keräilymessut alkavat lauantaina


Hiihtolomaviikon tapahtumatarjontaa monipuolistaa tänäkin vuonna Järvenpää-talossa järjestettävät Antiikki- ja keräilymessut. Jo kuudetta kertaa järjestettävään tapahtumaan on saapumassa yli 30 kauppiasta ympäri Suomen. Järvenpää-talon valoisat ja avarat tilat tarjoavat mahdollisuuden lasiesineiden näyttävään esillepanoon.

Tarjolla on esimerkiksi design-lasia, keittiöantiikkia, militariaa, keräilyrahoja, antikvaarista kirjallisuutta, koruja, hopeaa ja keräilypostikortteja.

Vanhojen rahojen ja postikorttien asiantuntijat arvioivat ja tunnistavat yleisön mukanaan tuomia kohteita. Messuilla voi siis tarkastaa muhiiko piirongin laatikossa aarre.

Järvenpää-talo sijaitsee Järvenpään keskustassa. Aivan rautatieaseman vieressä järjestettäville messuille on helppo saapua junalla. Autoille Järvenpää-talon ympäristössä on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

ExpoNovan järjestämät Antiikki- ja Keräilymessut Järvenpään Järvenpää-talossa, Hallintokatu 4, lauantaina ja sunnuntaina 23. - 24.2.2013 kello 10 - 16. Aikuisten sisäänpääsy 6 €. Molempina messupäivinä kello 14 - 16 välillä 4 €. Alle 18-vuotiaat keräilijät pääsevät messuille maksutta.

Lisätietoja tapahtumasta www.kerailykuume.fi
 
 
 

1 kommentti: