keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Helsingissä sittenkin keväällä Antiikki- ja Keräilymesssut


Keräilykuume Antiikki- ja Keräilytapahtumien järjestämät Helsingin Antiikki- ja Keräilymessut Koskenrannassa 20.-21.4.2013 lauantaina ja sunnuntaina kello 10-16.

Koskenranta sijaitsee Helsingin Vanhankaupungin kosken rannalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella, aivan Arabian ja Viikin kupeessa. Messutilana Koskenrannassa on valoisa 1200 m2 sali, jossa aikoinaan toimi Fortumin kylmävirtauslaboratorio, rakennus on pieteetillä restauroitu ja sisätiloiltaan täysin uudistettu. Messupäivinä myös ravintola Koskenranta palvelee messuvieraita.

Tässä samassa paikassa järjesti Antemar-Trading vielä muutama vuosi sitten messut vuosittain keväällä ja syksyllä. Sitten tapahtumakeskus Koskenranta vaihtoi omistajaa ja antiikkimessujen järjestäminen siellä loppui pari vuotta sitten.

 
Nämä kuvat on otettu Antemar-Tradingin Koskenrannassa 27.3.2010 järjestämiltä antiikki- ja keräilymessuilta.

Keräilykuume -tapahtumat järjestävän ExpoNovan yrittäjä Torsti Nieminen kuunteli herkällä korvalla kauppiaiden toiveita ja päätti vastata toiveisiin järjestämällä Helsinkiin sittenkin keväiset Antiikki- ja Keräilymessut. Niemisen mukaan Helsingissä oli nyt markkinarako täytettäväksi ja ExpoNova pystyy notkeana yhden miehen yrityksenä vastaamaan nopeasti muuttuviin markkinatilanteisiin.

Keräilykuume Antiikki- ja Keräilytapahtumia järjestävä ExpoNova on vuonna 2005 perustettu yleisötapahtumien järjestämiseen erikoistunut yritys. Yritys järjestää vuosittain 10 - 12 antiikki ja keräilyalan tapahtumaa Etelä-Suomen alueella.

www.keräilykuume.fi
www.kerailykuume.fi
www.exponova.fi
fi-fi.facebook.com/pages/Keräilykuume/300361074965

www.koskenranta.net

1 kommentti:

  1. Koskenranta hyvä paikka pitää messuja, tiedotusta tarvitaan

    VastaaPoista