keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Suomen Messut järjestää Salonki-tapahtuman syyskuussa

Viime vuonna Prontomedia järjesti ensimmäisen kerran Salonki-tapahtuman Helsingin Messukeskuksessa samaan aikaan Habitare –sisustusmessujen kanssa. Tapahtuman aikana ja sen jälkeen sekä kauppiaiden että yleisön puolelta tuli aika paljon kritiikkiä: tapahtuman nimen sanottiin kuvaavan huonosti tapahtuman luonnetta myyntimessuina, tapahtumaa ei markkinoitu tarpeeksi yleisön saamiseksi paikalle, itse tila oli kolkko ja valaisultaan huonosti sopiva antiikkiesineiden esittelyyn, Habitare -messuilta ei ollut kunnollista/houkuttelevaa opastusta Salonki-tapahtumaan.

Tästä vuodesta alkaen Suomen Messut vastaa Salonki-tapahtuman järjestelyistä. Nimeä ei ole muutettu. Tapahtuma on siirretty toiseen halliin, jonka uskotaan sopivan paremmin tapahtuman luonteeseen. Viime vuotisen heikon liikkeellelähdön vuoksi ei tämän vuotiseen tapahtumaan ole vielä saatu samaa määrää näytteilleasettajia kuin silloin. Uusi tila on isompi, joten tapahtumasta voi vielä kasvaa viime vuotista isompi. Tapahtuman luonnettakin on vähän muutettu ottamalla mukaan vintage-tuotteet antiikin, design-esineiden ja taiteen rinnalle.

Viimevuotiseen tapaan järjestetään samaan aikaan viereisessä hallissa nykytaiteen myyntinäyttely ArtHelsinki. Sen tapahtuman järjestäjänä jatkaa edelleen Prontomedia.


Tapahtuman ajankohta on 12.-16.9.2012.

Lisää netissä: www.salonki.com
 

Tässä blogissa julkaistiin juttu viime vuoden tapahtumasta 15.9.2011: http://lasinkerailijanblogi.blogspot.com/2011/09/salonki-tapahtuma-aukeaa-tanaan.html


Kuva viime vuoden Salonki 11 -tapahtumasta.

Esimerkki silloin tarjolla olleesta valikoimasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti