maanantai 20. toukokuuta 2024

Nuutajärvi-päivää vietetään lauantaina 25.5.

 

Kuva: www.nuutajarvi.fi

Nuutajärven Lasikylässä lasin, keramiikan ja metallin taitajat työskentelevät ympäri vuoden ja he esittelevät teoksiaan tulevana lauantaina 25.5.2024. Päivän ohjelmassa yhdistyvät perinteiset käsityöammatit, kun Suomen Puukkoseuran Puukkopäivä tuo kylään jälleen myös mestarilliset puukontekijät.

Päivän ohjelma löytyy netistä:

https://nuutajarvi.fi/ajankohtaista/nuutajarvi-paiva-ja-puukkopaiva


Tässä muutama poiminta ohjelmasta:

Nuutajärvi Shop on avoinna avoinna 10- 17. Työnäytöksiä lasihelmien teosta klo 11, 13, 14 ja 15. Nuutajärvi Shopista löydät 20 eri taiteilijan Nuutajärvellä valmistettuja tuotteita, materiaaleina lasin lisäksi keramiikka ja metalli.

Galleria Markku Salo avoinna klo 11-15
Mahdollisten Aarteiden Kirpputori avoinna klo 10-16
paikalle tulossa myös muutamia vintagelasin myyjiä


Nuutajärven Lasikylään avataan toukokuussa uusi myymälä, joka tuo yhteen useita tunnettuja kotimaisia huippubrändejä. Myymälässä tulevat olemaan esillä muun muassa Vallila, Finlayson, Brunberg ja kymmeniä muita kotimaisia huippubrändejä, tarjoten asiakkaille monipuolisen valikoiman laadukkaita tuotteita saman katon alta.

Myymälä avataan entiseen muottipajaan, jossa on aikanaan toiminut myös höyrykoneella toimiva lasihiomo. Tämä historiallinen paikka on saanut historiansa aikana vieraakseen useita merkkihenkilöitä, kuten Pehr Evind Svinhufvud, joka toimi Suomen presidenttinä vuosina 1931-1937. Svinhufvud vieraili Nuutajärvellä presidenttikautensa aikana vuonna 1933 osana virallista vierailuaan. Lisäksi myös presidentti Sauli Niinistö on käynyt paikalla.

Myymälän nimeksi tulee historiaa kunnioittaen ”Muottipajan myymälä”. ”Laajasti avoinna olevalla myymälällä ja kotimaisilla laatumerkeillä vastaamme asiakaspalautteeseen ja kysyntään, jota olemme kuunnelleet herkällä korvalla jo kahden vuoden ajan Lasikylän toimintaa ja palveluita kehitettäessä.”, sanoo liiketoimintajohtaja Mika Liesivesi.


Lähde: www.nuutajarvi.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti