keskiviikko 29. toukokuuta 2024

Lasimuseon verkkokauppa on avautunut

 


Riihimäen kaupungilla on käynnissä laaja verkkokauppaprojekti, jonka pilottina toimiva Suomen lasimuseo on lanseerannut oman brändinsä mukaisen verkkokaupan tiistaina 28.5.2024. Verkkokaupan toimittaa CPU Oy, ja käyttöönottoprojekti toteutetaan Suomen lasimuseon, järjestelmätoimittajan, ICT-palvelutarjoaja Tieran ja Riihimäen kaupungin tietohallintopalveluiden yhteistyönä.

Alkuvaiheessa Suomen lasimuseon verkkokaupan tuotevalikoimaan kuuluu julkaisuja ja postikortteja, ja valikoima päivittyy säännöllisesti. Jatkossa saataville tulevat muun muassa tapahtumaliput ja pääsymaksutuotteet. Museon yhteydessä toimintaansa jatkavan museokaupan valikoima on laajempi, ja se sisältää monipuolisen valikoiman lasiaiheista kirjallisuutta sekä lasi- ja sisustusesineitä. Myymälä on avoinna museon aukioloaikoina.

Museokauppa toimittaa ostokset asiakkaille postitse. Maksutapoina verkkokaupassa toimivat suomalaisten pankkien verkkomaksupalvelut Paytrailin kautta, Nets Oy:n korttimaksupalvelu (Visa- ja MasterCard) ja MobilePay. Verkkokauppaan pääsee tutustumaan osoitteessa kauppa.suomenlasimuseo.fi tai www.suomenlasimuseo.fi -sivun kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti