torstai 4. huhtikuuta 2024

Yleisöopastuksia Suomen lasimuseossa

 

Kuva: Ella Tommila /  Suomen lasimuseo

Opastuksia Kaj Franck – muotoilijan utopia -näyttelyyn


Tutustu yleisöopastuksella Kaj Franck - Muotoilijan utopia -näyttelyyn. Yleisöopastuksella tutustutaan yleistajuisesti näyttelyn esineisiin ja taustoihin.

Muotoilijan utopia -näyttelyn sunnuntain yleisöopastukset:

  7.4. klo 12.00
21.4. klo 12.00
  5.5. klo 12.00


Opastuksen kesto noin 30 minuuttia ja se sisältyy pääsylipun hintaan. Opastukset alkavat Kaj Franck -näyttelystä, museon 2. kerroksen suuresta salista. Ei ennakkoilmoittautumisia.


Opastuksia senioreille


Lasimuseolla pidetään kahtena peräkkäisenä keskiviikkona senioreille suunnattu opastus.

10.4. klo 14 opastuksella tutustaan näyttelyyn Saara Hopea - Valintana kauneus ja seuraavalla viikolla 17.4. näyttelyyn Kaj Franck - Muotoilijan utopia. Kierroksille mahtuu 30 osallistujaa. Ilmoittautuminen samana päivänä museon lipunmyyntiin. Kierroksen kesto noin puoli tuntia. Eläkeläislippu on 6 euroa, meillä käy myös Museokortti ja Kaiku-kortti.

Ennen opastuksia senioireiden on mahdollista kahvitella maksuttomasti museon luentosalissa klo 13.30 alkaen. Kahvia on varattu 30 hengelle.


Kuva: Ella Tommila /  Suomen lasimuseo

Kuraattorien yhteiskierros Kaj Franckin ja Saara Hopean näyttelyihin 13.4. klo 11

Suomen lasimuseon kevään näyttelyihin Kaj Franck - Muotoilijan utopia sekä Saara Hopea - Valintana kauneus järjestetään yhteinen kuraattorienkierros lauantaina 13.4. klo 11.00.

Saara Hopea -näyttelyn kuraattori, amanuenssi Elina Karila esittelee Saara Hopea -näyttelyn alkaen klo 11 ja Kaj Franck -näyttelyn kuraattori, amanuenssi Hanna Kivelä esittelee Kaj Franck -näyttelyn alkaen noin klo 11.30, kunhan Hopean kierros on päättynyt. Kuraattorienkierroksen yhteiskesto on noin 1 h.

Saara Hopean kierrokselle mahtuu mukaan 30 osallistujaa, Kaj Franckissa ei ole rajoitetta. Ilmoittautuminen Hopean kierrokselle tapahtuu museon lipunmyyntiin saman päivän aikana. Kuraattorienkierrokset sisältyvät museon sisäänpääsymaksuun.


Lähde: https://www.suomenlasimuseo.fi/tapahtumatEi kommentteja:

Lähetä kommentti