lauantai 13. tammikuuta 2024

Kaksi viikkoa Lasipäivään

 


Suomen lasimuseossa Riihimäellä järjestetään uuden ja vanhan lasin myyntitapahtuma Lasipäivä lauantaina 27.1.2024 klo 11 – 16. Tapahtuma avautuu siis tuntia myöhemmin yleisölle kuin aikaisempina vuosina, mutta jatkuu myös tunnin myöhempään, joten ostosten tekemiseen jää yhtä paljon aikaa kuin aikaisemmin.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja myös paikoitus on ilmainen. Järjestävän yhdistyksen eli Suomen lasimuseon ystävät ry:n jäsenet pääsevät kuitenkin sisään jo klo 10 eli ennen kovinta ruuhkaa esittämällä voimassa olevan jäsenkortin. Jos ei ole vielä jäsen, niin toimimalla nyt nopeasti ehtii vielä liittyä yhdistyksen jäseneksi ja maksamalla jäsenmaksun saa jäsenkortin älypuhelimeensa. Liittyä voi yhdistyksen nettisivujen kautta: https://www.slmy.fi/jasenille/

Ruuhkan helpottamiseksi suuressa salissa on nyt vähemmän myyjiä kuin viimeksi ja leveämmät käytävät asiakkaille. Myyjiä on sijoitettu myös kristallisaliin ja alakerran luentosaliin. Myyjien kokonaismäärä on sama kuin viime tammikuussa eli reilut 50.

Tapahtumassa on tarjolla lasiesineiden tunnistamista klo 12 – 14, mutta tunnistajat eivät anna hinta-arvioita, vaan ainoastaan pyrkivät kertomaan esineen muotoilijan ja valmistajan. Jokainen tapahtumavieras voi tuoda korkeintaan kolme esinettä tunnistettavaksi.

Tapahtumatiedot: https://www.slmy.fi/lasipaiva-talvi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti