perjantai 5. toukokuuta 2023

Kesä lähestyy – kirppiskausi paranee

Pitkän tauon jälkeen Myyrmäki-hallissa järjestetään kirppistapahtuma tulevana viikonloppuna. Molempina päivinä asiakkaat pääsevät sisään klo 10–14.

 

Toukokuussa säiden lämmettyä aletaan taas järjestää kirpputoritapahtumia ulkonakin. urheiluhalleissakin talvikauden päätyttyä löytyy vapaata tilaa kirppisten järjestämiseen. Pääkaupunkiseudulla Helsingin (vanha) jäähalli on ollut tänä talvena kovin täyteen varattu, kun Helsinki-halli (ex. Hartwall Arena) on ollut poissa käytöstä, siksi kirpputoritoimintaa on ollut vain silloin tällöin viikonloppuisin, kun aikaisemmin oli joka viikonloppu molempina päivinä https://www.helsinginjaahalli.fi/kirpputori/. Bewe Sport ei saanut Vallilan kirppistä toimimaan kunnolla ja tiloissa toimii jo uusi Bella-kirppis itsepalveluperiaatteella https://www.bellakirppis.fi/.

Bella-kirppis Vallilan Kuortaneenkadulla. Kuva on kirppiksen Facebook-sivulta kopioitu.


Bella-kirppis Vallilan Kuortaneenkadulla. Kuva on kirppiksen Facebook-sivulta kopioitu.

 

Kuva on Myyrkippikseltä keväällä 2018.

Myyrmäki-hallissa Vantaalla järjestetään kirppistapahtuma kahtena viikonloppuna toukokuussa, näistä ensimmäinen on tulevana viikonloppuna https://www.myyrkirppis.fi/.

 

Vermon raviradalla Espoossa Konttitori aloittaa 21.5. Toistaiseksi tapahtuman nettisivuilla on vielä viime kesän tiedot, mutta Facebookissa on ajantasaista tietoa https://www.facebook.com/VermonKonttitori

 

Hämeenkylän kartanossa Vantaalla järjestetään pop-up-kirppis 27.5. https://fi.sodexo.com/medialle/lehdistotiedotteet/hameenkylan-kartanon-pop-up--k-1.html?fbclid=IwAR0gSRLQWcFZd7OhOsYIXA6fFNNzqF82en0S-MdnxhUmv5pZ2Qm6iqYP3NE

 

Muualla Suomessa löytyy tapahtumia samaan tapaan: tulevana viikonloppuna järjestetään Lahdessa Classic motor show, missä myydään ainakin autoihin liittyvää vintage-tavaraa https://classicmotorshow.fi/.

 

Sotkalinna oli suosittu tanssipaikka 1960- ja 70-luvuilla. Rakennuksen arkkitehtuurissa on vaikutteita Finlandia-talosta.

Hämeenlinnan lähellä Rengon Sotkalinnassa järjestetään huomenna lauantaina kirppistapahtuma https://www.rompetori.info/tapahtuma/sotkalinnan-kirppistapahtuma-renko-hameenlinna-6-5-2023/.

 

Harjavallassa on Vanhan ja kauniin tavaran markkinat 20.-21.5. https://www.rompetori.info/tapahtuma/vanhan-ja-kauniin-tavaran-markkinat-harjavalta-la-su-20-21-5-2023/

Ennen koronapandemiaa Salon iltatori oli hyvin suosittu tapahtuma torstai-iltaisin ja siellä uusi kausi avautuu 8.6. https://saloniltatori.fi/

Hangon iltatorikausi alkaa keskiviikkona 7.6. https://www.tomtori.fi/hangon-iltatori.html

Lisää tapahtumia voi katsella esim. täältä: https://www.rompetori.info/tapahtumat/kategoria/kirpputori/

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti