maanantai 27. maaliskuuta 2023

Vajaat kaksi viikkoa Kaapelin messuihin

 


Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään pääsiäisenä kolmipäiväinen Helsinki Retro & Vintage Design Expo.

HRVDE tarjoaa messuvieraille viehättävintä vintagea, reteintä retroa, nostalgiaa ja mummolan muistoja. Myynnissä on mm. 20-80-lukujen kalusteita, valaisimia, lasia, keramiikkaa, koruja, POP-"antiikkia", industriaalia, vintage-vaatteita, asusteita, sisustustekstiilejä, julisteita, postikortteja, lehtiä, kirjoja, leluja, levyjä, vintage-audiolaitteita, ja paljon muuta - pallomekoista pastilleihin ja tattikulhoista tynelleihin!

Vintagetyylisen elämisen messutapahtuma täyttää Kaapelitehtaan valtavan Merikaapelihallin menneiden aikojen aarteilla ja mummolan muistoilla.

Suomalaisten, ruotsalaisten ja virolaisten näytteilleasettajien messuosastoilla näet ja koet parasta vuosikertaa edustavaa pohjoismaista designia. Olitpa sitten kotiasi sisustava, vintage designiin sijoittava, vintagetyylisesti pukeutuva tai ihan vain parhaiden vuosikymmenten elämänmenosta viehtynyt, tule ja koe #HRVDE

HRVDE:n järjestää ExpoNova yhdessä yli 80 alan parhaan kauppiaan kanssa.

 

Pääsyliput aikuisilta 10 €, alle 18-vuotiaat maksutta. Eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 8 €. Liput ovelta.

Pitkäperjantai 7.4. kello 10–17
Lankalauantai 8.4. kello 10–17
Sunnuntai 1. pääsiäispäivä 9.4. kello 10–16

Kaapelitehdas, Merikaapelihalli, Kaapeliaukio 3, Helsinki. Sisäänkäynti Merikaapelihalliin sisäpihalta C-aulan ovista M2 tai Tammasaarenlaiturilta ovista M1.

Metro: Ruoholahti (600 m). Raitiovaunu: 8 (pysäkki Kaapelitehdas). Bussit: 15, 21, 21N, 22, 112N, 192T (Salmisaari) 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti