keskiviikko 12. lokakuuta 2022

Syyslomapuuhaa koululaisille Suomen lasimuseossa

 

Suomen lasimuseon perusnäyttelyä. Kuva: Suomen lasimuseo / Ella Tommila.

Koulujen syyslomaviikolla 18.–23.10.2022 Suomen Lasimuseossa Riihimäellä on tarjolla mukavaa puuhaa lapsille. Museon perusnäyttelyyn voi tutustua museobingon avulla. Kuka bongaa ensimmäisenä lasinpuhalluspillin, entä löytyvätkö museoesineistä kaikki perusvärit? Bingoalustoja saa lipunmyynnistä sisään tullessa ja jokainen osallistuja saa pienen palkinnon näyttelykierroksen jälkeen.

Omatoimisessa askartelupisteessä voi säilöä syksyn maut purkkiin. Lisäksi nopeuttaan ja tunnistustaitojaan voi testata pelaamalla kaverin kanssa sadonkorjuu spot-it peliä.

Museon näyttelyistä Heikki Orvola - Materiaalien virtuoosi päättyy syyslomaviikolla sunnuntaina 23.10.2002. Taiteilija Heikki Orvola suunnittelemista astiasarjoista ja sisustusesineistä monet ovat suomalaisille ikonisia ja rakkaita, kuten Kivi-kynttilälyhty, Aurora-lasisto ja Arabialle suunniteltu 24h-astiasarja.

Lasimuseo on avoinna 18.–23.10.2022 ti-su klo 10–17. Pääsymaksut: aikuiset 10 euroa, lapset (7–16 -vuotiaat) 4 euroa, opiskelijat/työttömät/eläkeläiset/varusmiehet 6 euroa, perhelippu 20 euroa.

Lähde: Suomen lasimuseo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti