maanantai 31. tammikuuta 2022

Lasimuseo avautuu huomenna

 

Tiia Tirronen: Rivisotilaat. Kuva: SLM /  Tiia Tirronen.

Suomen lasimuseo Riihimäellä on ollut suljettuna koko tammikuun aikaisempien vuosien tapaa huoltotöiden vuoksi. Huomisesta tiistaista alkaen museo on taas auki tiistaista sunnuntaihin kello 10–17.

 

Bauhaus-valaisimia. Kuva: SLM / Fabian Frinzel.


Perjantaina 4.2. parvelle avataan Tiia Tirrosen Lasiarmeija –näyttely. 18.2. avautuu kolmannessa kerroksessa muotoilija Wilhelm Wagenfeldin valaisimia esittelevä Valaisimet Bauhaus-lampun jälkeen –näyttely. Suuressa salissa esitellään modernin ajan valaisimia Bauhaus 100 vuotta –näyttelyssä 25.2. alkaen.

Museomyymälässä on tehty ilmeuudistus.

Wilhelm Wagenfeldin muotoilema valaisin. Kuva: Werkstatt Wagenfeld.


 

2 kommenttia:

 1. Hei, pääseekö tätä blogia tilaamaan jotenki? Olen löytänyt täältä muutamia hyviä tärppejä ja haluaisin mielelläni viestit vaikka s-postiin aina kun tänne kilahtaa uusi artikkeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos viestistäsi; ilmeisesti blogger-alustaan on tehty joku päivitys, joka oli poistanut seuraamisen tilaamisen ja seuraajien kuvat. Nyt ne on palautettu.
   Toinen vaihtoehto on seurata tätä blogia Facebookin kautta: Siellä julkaistaan Lasinkeräilijän Blogin seinällä linkit kaikkiin blogin julkaisuihin ja lisäksi siellä jaetaan muiden julkaisemia kiinnostavia lasiin liittyviä postauksia. Liittymällä siellä Lasinkeräilijän Blogin kaveriksi saa omaan uutisvirtaansa kaikki uudet julkaisut ja jakamiset.

   Poista