keskiviikko 12. tammikuuta 2022

Bukowskis vaihtoi omistajaa

 

Bukowskin live-huutokaupat järjestetään huutokauppatalon klassisissa toimitiloissa Tukholman Berzelii parkissa. Kuva: www.bukowskis.com


Maailmanlaajuinen huutokauppatalo Bonhams on ostanut Bukowskin, Pohjoismaiden johtavan huutokauppatalon, jonka Henryk Bukowski perusti vuonna 1870. Bukowskis on järjestänyt laatuhuutokauppoja myyjille ja ostajille eri puolilta maailmaa 150 vuoden ajan.

− Bukowskilla on maineikas perintö. Bonhamsille tunnetun huutokauppakamarin hankinta on tärkeä osa strategiaamme edistää Bonhamsin kehitystä digitaalisesti johtavaksi ja aidosti globaaliksi toimijaksi, joka on tasapuolisesti läsnä niin Yhdysvalloissa, Euroopassa kuin Aasiassakin. Meillä on ilo toivottaa Louise Arén ja koko Bukowskin tiimi tervetulleeksi Bonhamsin perheeseen, Bonhamsin toimitusjohtaja Bruno Vinciguerra sanoo.

Yrityskaupan myötä Bonhams vahvistaa asemaansa Euroopassa ja lisää digitaalisia valmiuksia tukemaan jatkuvaa kasvuaan.

− Bukowskista on tullut alansa johtava toimija digitaalisen muutoksen kautta. Bonhamsin globaalin aseman ansiosta voimme edelleen rakentaa asemaamme Pohjoismaiden johtavana huutokauppakamarina. Jännittävä matka on juuri alkanut, sanoo Louise Arén, Bukowskin toimitusjohtaja.

Brittiläinen pääomasijoitusyhtiö Epiris osti Bonhamsin syyskuussa 2018. Tästä alkaen Bonhamsissa on investoitu merkittävästi digitalisointiin, markkinointiin ja rekrytointiin. Vahvistaakseen entisestään asemaansa Euroopassa, Bonhams avasi vuonna 2021 uuden huutokauppatalon Pariisiin osoitteeseen Rue de la Paix.

Bonhams perustettiin vuonna 1793, ja se on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista huutokauppataloista. Yrityksen tärkeimmät toimipisteet sijaitsevat Lontoossa, New Yorkissa, Los Angelesissa ja Hongkongissa, ja huutokauppoja yrityksellä on myös Knightsbridgessä, Edinburghissa, Pariisissa, San Franciscossa ja Sydneyssä. Bonhamsilla on maailmanlaajuinen toimipisteiden ja alueellisten edustajien verkosto 22 maassa, ja se tarjoaa konsultointi- ja arviointipalveluita 60 erikoisalueella. Täydellinen lista tulevista huutokaupoista sekä tiedot Bonhamsin erikoisosastoista löytyvät osoitteesta bonhams.com.

− Bukowskin hankinta on merkittävä askel visiossamme, jossa Bonhamsista tulee globaali ja samalla paikallinen toimija. Bukowskin vaikuttava historia ja digitaalinen menestys tekevät heistä ihanteellisen kumppanin ja osan Bonhamsin perhettä, sanoo Bonhamsin hallituksen puheenjohtaja Hans-Kristian Hoejsgaard.

− Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Bukowskin tervetulleeksi Bonhamsiin. Yritys on rakentanut uskomattoman vahvan aseman Pohjoismaissa, ja näemme sekä Bukowskille että Bonhamsille tässä liittoutumassa valtavasti mahdollisuuksia: ensimmäiselle suurempi kansainvälinen ulottuvuus, ja jälkimmäiselle laajempi läsnäolo Euroopassa. Odotamme innolla Bukowskin kehittämistä edelleen Louisen ja hänen tiiminsä kanssa, sanoo Epiriksen osakas Owen Wilson.

− Vuodesta 2018 lähtien, olemme työskennelleet edistääksemme Bonhamsin muutosta maailmanlaajuiseksi, digitaalisesti toimivaksi huutokauppayritykseksi investoimalla ihmisiin, teknologiaan ja nyt yritysjärjestelyihin. Bukowskin hankinta on merkittävä askel tässä muutoksessa, sanoo Epiriksen toimitusjohtaja Alex Fortescue.

Lähde: https://www.bukowskis.com/fi/news/2253

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti