keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Nuutajärven lasikylä uudistuu

 

Toimitusjohtaja Ari Salmi ja liiketoimintajohtaja Mika Liesivesi Olderman Oy:sta Nuutajärven Makasiini edustalla. Iittalan myymälä toimi rakennuksessa viime syksyyn asti. Kuva: Forssan Lehti 23.1.2022


Forssan lehdessä julkaistiin näyttävä juttu Nuutajärven lasikylän uusista tuulista 23.1. Tarkoituksena on tehdä lasikylästä houkutteleva käyntikohde ympäri vuoden ja tavoitteena on 50 000 kävijää vuodessa. Majoitustiloja lisätään ja myös isompi ravintolatila on suunnitteilla uuteen paikkaan. Grill Cafe Muuri toimii nyt aikaisemmassa ravintolapaikassa, mutta muuttaa Kivimuuri-rakennukseen kevään aikana.

Nykyisin Nuutajärvellä toimii yli 30 lasitaiteilijaa ja –puhaltajaa sekä Lasikoulu. Heistä muodostuu Pohjoismaiden suurin lasintekijäyhteisö.

Raumalaisyrittäjä Ari Salmen Olderman Oy osti lasikylän kiinteistöt omistavan Nuutajärven Pruuki Oy:n viime joulukuussa. Aiesopimus oli allekirjoitettu jo lokakuussa. Myyjänä oli Nuutajärven lasikylän kulttuurisäätiö, joka osti rakennukset Fiskars Oyj:ltä tammikuussa 2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti