keskiviikko 1. elokuuta 2018

Aitoon antiikki- ja keräilymessut


Aitoon Honkala täyttyy antiikista, keräilykohteista, designista, vintagesta, retrosta, ym. wanhasta ja nostalgisesta elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Kesäinen tapahtuma tuo Pälkäneen Aitooseen wanhan tawaran kauppiaita kautta Suomen ensi viikonloppuna kello 10 - 16. Paikkana on Pälkäneen Aitoon Honkala ja osoite on Honkalantie 4, Aitoo.
 
Tilaan on esteetön kulku. Turvallisuussyistä ja kulkuväylien tukkeutumisen estämiseksi toivomme mahdollisuuksien mukaan lastenvaunujen ja lemmikkien jättämistä kotiin. Aitoon Honkalassa on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.
 
Keräilykuume antiikki- ja keräilymessut on kaksipäiväinen myyntitapahtuma, jossa esillä olevat tuotteet ovat myynnissä. Tapahtuman näytteilleasettajina on yrityksiä ja yksityisiä keräilijöitä myymässä vanhaa tavaraa. Kalusteita, valaisimia, tekstiilejä, taidetta, astioita, lasia, koruja, keramiikkaa, hopeaa, kultaa, keräilykohteita, ym. wanhaa ja nostalgista. Tapahtuman parasta antia ovat asiantuntijoiden ja keräilijöiden välille syntyvät keskustelut sekä rento tunnelma. Keräilykuumeessa tapaat innostavan joukon muita vanhoista esineistä kiinnostuneita!

Tapahtumassa asiantuntijat arvioivat yleisön mukanaan tuomia vanhoja rahoja ja postikortteja.

Sisäänpääsy aikuisilta 6 € (molempina päivinä kello 14-16 välillä 4 €), alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta.
 

Tämän blogin arkistosta voi katsella kuvia kahden vuoden takaa: http://lasinkerailijanblogi.blogspot.com/2016/06/kuvia-aitoon-antiikki-ja.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti