tiistai 8. toukokuuta 2018

Keräilykuumetta Hyvinkään villatehtaalla helatorstaina


 
Menneen ajan aarteet ja tyyli täyttävät Hyvinkään Villatehtaan Areenan helatorstaina. Yhdeksättä kertaa järjestettävä Hyvinkään Antiikki- ja Keräilymarkkinat nostaa näytteille sekoituksen monimuotoista vanhaa muotoilua.

Antiikkimarkkinat tuovat yli 80 suomalaisen, ruotsalaisen ja virolaisen vanhan tavaran kauppiaan valtavat valikoimat helposti saataville helatorstaina 10.5. kello 10 – 16. Paikkana on Villatehdas, Wanha Areena,
Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää. Käynti Villatehtaan sisäpihalta.


Oheiset kuvat on vuoden takaisesta tapahtumasta
Hyvinkään Wanhalta Areenalta.

Tapahtuman näytteilleasettajina on yrityksiä ja yksityisiä keräilijöitä yli 80 myyntiosastolla. Kalusteita, valaisimia, tekstiilejä, taidetta, astioita, lasia, koruja, keramiikkaa, hopeaa, kultaa, keräilykohteita, vintage vaatteita ja asusteita, ym. wanhaa ja nostalgista.
Vanhojen rahojen, postikorttien, postimerkkien ja suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien asiantuntijat arvioivat yleisön mukanaan tuomia kohteita.

Okkolinin Tähtitaivas myynnissä vuosi sitten.

Hyvinkään antiikki- ja keräilymarkkinoilla on perinteisesti nähty varsin laadukas lasiesineistön valikoima, kun alan tunnetuimmat kauppiaat kattavat myyntipöytänsä. Tapahtuma houkuttelee myyjiksi myös paljon ensikertalaisia keräilijäkauppiaita, jolloin kokeneemmilla keräilijöillä on mahdollisuuksia hyviin löytöihin.


Hyvinkään antiikki- ja keräilymarkkinat järjestää ExpoNova, jolla on takanaan vuosien asiantuntemus ja kokemus antiikki-, keräily-, design-, vintage-, taide-, retro-, ym. vanhan tavaran tapahtumien järjestämisestä sekä kiitelty näkemys siitä, missä olemme juuri nyt alan trendin suhteen.

ExpoNovan tapahtumajärjestäjä Torsti Nieminen kertoo, että he haluavat luoda aitoja kohtaamisia ja tuoda parhaan valikoiman nostalgista vanhaa tavaraa yhdellä käynnillä nähtäväksi: ”Haluamme nokittaa kylmää ja kasvotonta nettimyyntiä tuomalla sekä kaupankohteena olevat tavarat, että niiden myyjät, kasvokkain kohdattavaksi.”
Aikuisten pääsymaksu 6 €, alle 18-vuotiaat keräilijät maksutta, kello 14 -16 välisenä aikana aikuisten pääsymaksu 4 €.

www.kerailykuume.fi
www.facebook.com/keräilykuume

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti