tiistai 1. elokuuta 2017

Lauantaina Loimaalle


 
 
Loimaalla alkavat huomenna perinteisten Loimaan Rompepäivien tapahtumat katutansseilla. Viikko huipentuu lauantaina vanhan tavaran myyntitapahtumaa Peltoisen kylän alueelle rautatieaseman kohdalle,. mutta radan toisella puolen. Tapahtumia on myös kauppatorilla ja kävelykaduksi tapahtuman ajaksi muutettavalla Vesikoskenkadulla. Alueella on 670 myyntipaikkaa ja kävijöitä tapahtumassa on ollut viime vuosina 8 – 10 tuhatta.

Tapahtuman nettisivut ovat osoitteessa: www.rompepaivat.fi

Tapahtuman tiedotuslehden voi lukea täältä:
 http://www.rompepaivat.fi/wp-content/uploads/2017/07/RompeLoimaa2017.pdf


Kuvia edellisvuosien tapahtumista voi katso tämä blogin arkistossa, kunkin vuoden elokuun kohdalta. Tapahtumahan järjestetään aina elokuun ensimmäisenä lauantaina. Viime vuoden tapahtuman kuvia voi katsoa täältä:
http://lasinkerailijanblogi.blogspot.fi/2016/08/rompeloimaa-veti-vakea.html
 

Monet myyjistä siirtyvät seuraavaksi päiväksi Forssan Pilvenmäen raviradalla vietettävän vanhojen autojen Pick-Nick –kokoontumisen yhteydessä järjestettävälle rompetorille. Tuon tapahtuman nettisivut ovat osoitteessa www.pick-nick.com. Tänä vuonna vietetään sen tapahtuman 35-vuotisjuhlaa.
Kuvia neljän vuoden Pilvenmäeltä takaa voi katsoa tämän blogin arkistosta: http://lasinkerailijanblogi.blogspot.fi/2013/08/pick-nickin-romutorilla-laaja-valikoima.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti