torstai 17. marraskuuta 2016

Suomen lasimuseon & Metsästysmuseon Joulutori lauantaina 26.11. klo 10 – 15

 

Suomen lasimuseon museokaupassa on perinteiseen tapaan myynnissä saksalaisia ja böömiläisiä lasisia joulukoristeita. Joulutorin myyntipöydillä, joita lasimuseossa on tänä vuonna ennätysmäärä, on tarjolla koruja, käsitöitä, leivonnaisia, lasia ja paljon muuta!

Tapahtuman aikana Suomen lasimuseossa tarjotaan glögiä ja pipareita. Lasimuseossa kävijöiden kesken arvotaan lasisia joulukoristeita.

Metsästysmuseossa on tarjolla jätkänkynttilöitä, Marttojen joululaatikoita, huopatöitä, villasukkia, mattoja, puukkoja, leivonnaisia, koruja, lyhtyjä, kransseja ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja käsitöitä. Riihimäen Erätytöt ja Eräpojat myyvät herkkuja Kahvipuffetissa ja museon puolesta tarjotaan mehua ja pipareita.

Molemmissa museoissa lapset voivat etsiä tonttuja. Museoiden välillä kulkee jätkänkynttilöin valaistu joulupolku. Partiolaisten soppatykki on asemissa ja tarjoaa lämmittävää hernekeittoa ostosten tekijöille, ja samalla voi hankkia partiolaisten adventtikalenterin avuksi sen laskemiseen, montako yötä siihen jouluun onkaan…

Tapahtumaan ja näyttelyihin on vapaa pääsy.
 

Suomen lasimuseo
Tehtaankatu 23, Riihimäki
www.suomenlasimuseo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti