tiistai 27. toukokuuta 2014

Helatorstaina keräilymarkkinat Hyvinkäällä

Helatorstaina viidettä kertaa järjestettävät Hyvinkään Antiikki- ja Keräilymarkkinat täyttävät jälleen Villatehtaan Areena -hallin mummolan muistoilla ja Kekkosen ajan designilla. Tämän keväiseen tapahtumaan ilmoittautuneet 80 näytteilleasettajaa Suomesta ja Ruotsista tuovat tarjolle monipuolisen valikoiman antiikkiesineitä, taidetta, design- ja retroesineitä, lasia, keramiikkaa, astioita, hopeaa, koruja, vanhoja tekstiilejä, kirjoja, rahoja, postimerkkejä ja -kortteja, militariaa, yms. vanhaa ja nostalgista tavaraa.

Lasinkeräilijöitä hellitään jälleen monipuolisella ja laadukkaalla käyttö- ja designlasin tarjonnalla. Paikalla on kymmeniä lasikauppiaita.


Kuva on Hyvinkään antiikki- ja keräilymarkkinoilta helatorstaina 2013.

Hyvinkään Postimerkkikerho ry:n osastolla saa neuvontaa filateliaan kuuluvien kohteiden keräilystä ja yhdistyksen keräilijöitä palvelevasta toiminnasta. Suomalaisten sotilas- ja ansiomerkkien asiantuntija Pekka Toivanen arvioi ja tunnistaa militariaan kuuluvia kohteita. Tapahtumasta löytyvät myös vanhojen rahojen ja postikorttien arvioitsijat.

Tapahtuma järjestetään Hyvinkään keskustassa, Villatehtaan Wanhalla Areenalla ja se on avoinna yleisölle helatorstaina 29.5. kello 10-16. Aikuisten pääsyliput maksavat 6 €. Alle 18-vuotiaat pääsevät sisään maksutta aikuisen seurassa. Kello 15-16 välillä aikuisten lippu maksaa 4 €.

Lisätiedot: www.keräilykuume.fi + www.exponova.fi


Kuvia viime vuoden tapahtumasta löytyy tästä blogista:
http://lasinkerailijanblogi.blogspot.fi/2013/05/virkeat-antiikki-ja-kerailymarkkinat.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti