keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Antiikkiesineet sijoituskohteina

Ruotsinkielisen Yle Fem –kanavan aamuohjelman Min Morgon parhaat palat esitetään saman päivän illalla klo 19 suomeksi tekstitettyinä samalla kanavalla otsikolla Aamusta iltaan. Jaksot ovat katsottavissa myös Yle Areenassa rajoitutun ajan.

Wentzel Hagelstam ja Johan Hultkrantz vieraina Min Morgonin studiossa. Kuvaruutukaappaus: http://areena.yle.fi/tv/2184412
 
Eilen tiistaina 6.5. ohjelmassa oli 10 minuutin osuus, jossa keskusteltiin antiikkiesineistä sijoituskohteina. Studiovieraina olivat Wentzel Hagelstam ja ohjelman talousasiantuntija Johan Hultkrantz. Osuus alkaa noin 6,5 minuuttia ohjelman alusta.


Mukava nähdä Suomen Herra Antiikki pitkästä aikaa tv:ssä.

Hultkrantz käyttää esimerkkinä vanhan pöydän hintakehitystä viimeksi kuluneen 9 vuoden aikana ja käy selväksi, että sijoituskohteena se on tuottanut ison tappion, kun sen arvo on laskenut  ja osasyynä on ollut yleismaailmallinen taloustaantuma.

Tapio Wirkkalan taidelasiesineen arvo yllätti ohjelman juontajat.

Hagelstam arvuuttaa ohjelman juontajilla hopeisen kahvikannun ja sokerikko-kermakon hintaa. Juontajat onnistuvat tehtävässä hyvin, mutta Tapio Wirkkalan muotoileman taidelasiesineen kohdalla he menevät pahasti metsään. Ohjelma-osuuden loppupuolella Wetzel Hagelstam antaa 4 vinkkiä antiikkiesineiden ostajalle.
 
Wetzel Hagelstamin vinkit antiikkiesineiden ostajalle.


Kannattaa katsoa viihdyttävässä muodossa tarjottua asiaa: http://areena.yle.fi/tv/2184412

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti