sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kolme viikkoa Raaseporin antiikkitapahtumiin

Raaseporin Fiskarsissa ja Billnäsissä järjestetään 11. – 14.7. antiikkitapahtumat Fiskarsin antiikkipäivät sekä Billnäsin perinne- ja antiikkipäivät. Yhdessä ne muodostavat vanhoista esineistä kiinnostuneille kesän ykköstapahtuman.

Billnäsin tapahtuman nettisivuilta (http://www.billnasantiikkipaivat.fi/ ) löytyy kuvia tapahtumapaikasta ja paikalle tulevien myyjien valikoimista. Tulossa on yli 100 kauppiasta, vanhoja taidelasiesineitä myyvät ainakin Ajan-Muisto sekä Toivo ja Jussi Niskakosken Topique.

Billnäsin tapahtumallahan on eri järjestäjä kuin aikaisemmin ja tapahtuman sisältökin on hieman toisenlainen kuin muutamana vuotena aikaisemmin Billnäsin Ruukissa järjestetyssä tapahtumassa.


Kuvaruutukaappaus: www.billnasinantiikkipaivat.fi

Fiskarsin antiikkipäivillä on myös uusittu tapahtuman sisältöä ja seurojentalo Lukaalissa on nyt Tyylit & Tekijät –myyntinäyttely. Näyttelyssä on mukana entisöijiä sekä perinnerakentamisen osaajia, jotka järjestävät työnäytöksiä ja vastaavat kunnostamiseen liittyviin kysymyksiin.

Vuoteen 2011 asti Raaseporin Mustion linnan pihapiirissä järjestettiin antiikkiviikko kesäkuussa vähän ennen Fiskarsin ja Billnäsin tandem-tapahtumaa. Nyt 13 siellä aikaisemmin ollutta kauppiasta liittyy tänä vuonna Fiskarsin vanhassa veitsitehtaassa olevien kauppiaiden joukkoon.

Fiskarsin vanhassa veitsitehtaassa olevien näytteilleasettajien luettelo löytyy tapahtuman kotisivuilta: http://fiskarsinantiikkipaivat.fi/nayttas.htm


Kuvaruutukaappaus: www.fiskarsinantiikkipaivat.fi
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti