sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Torstain iltatorit jatkuvat Salossa


Salossa on järjestetty jo 30 vuotta iltatoritapahtumia ja ne ovat todella tutustumisen arvoisia. Jo päivällä toriaikana on Salon torilla torstaisin runsaasti kauppiaita, jotka myyvät vanhoja esineitä. Ainakin juhannuksen aatonaattona oli tarjolla laaja valikoima vanhoja lasiesineitä. Klo 15 jälkeen pääsevät kirpputorikauppiaat kadunvarsipaikoilleen ja virallisesti kaupanteko alkaa klo 16. Viime torstaina juhannuksen läheisyys vaikutti jo vähentävästi sekä kauppiaiden että asiakkaiden määrään. Klo 18 alkaen torilla on artistivieras, joten kaupanteon lisäksi on myös muuta ohjelmaa, niin kuin hyvässä kesätapahtumassa pitää ollakin. Kesän esiintyjälista ja muut tiedot löytyvät netistä: www.suvisalo.net


Salon kauppatorilla on torstaisin jo torikaupan aikana vanhoja lasiesineitä myytävänä. Moneen makuun sopivia esineitä, joskin pääpaino on 1960- ja 70-lukujen värilasissa.


Joki jakaa Salon keskustan kahtia; itärannalla on kauppatori ja länsirannalla on torstai-iltaisin kirpputorialue. Joen yli pääsee kävelysiltaa pitkin.
Vihreä kermakko ja sokerikko ovat ilmeisesti Kumelan valmistamia ja savunruskea pari on Karhulan lasitehtaan tuotantoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti