maanantai 18. huhtikuuta 2022

Vielä muutama kuva Kaapelin messuilta

 


Kolme päivää kestänyt HRVDE-myyntitapahtuma Helsingin Kaapelitehtaalla keräsi yhteensä yli kolmetuhatta kävijää. Ohessa vielä muutama kuva paikan päältä.

Helmikuun lopulla alkanut messukausi kääntyy tämän hyvin onnistuneen tapahtuman myötä kohti kesää. Kahden vuoden koronarajoitusten jälkeen ensi kesään kohdistuu paljon odotuksia.

Seuraava messutapahtuma on jo viikon päästä lauantaina ja sunnuntaina Tampereen messukeskuksessa järjestettävä Keräilyn maailma.

Kaapelitehtaan messut järjestäneen ExpoNovan seuraava tapahtuma on Hyvinkään antiikki- ja keräilymarkkinat Villatehtaan Wanhalla Areenalla 26.5.

 

HRVDE-tapahtuman tavaravalikoima ulottui tällaisista hienoista design-esineistä edullisiin käyttötavaroihin.


Kumelan vihreä malja, mutta kuka sen on muotoillut?


Bertel Gardbergin muotoilemia Lion de luxe –aterimia alkuperäispakkauksissaan.


Evert Toivosen Punainen pilkku –lasiston nimi on joskus ihmetyttänyt, mutta Kaapelitehtaan korkeista ikkunoista tuleva auringonpaiste muodosti maljan alaosaan punaisen pilkun.Riihimäen Lasin anonyymi klassikko 1940-luvulta.
Pankissa asioiminen on nykyään sen verran hankalaa, ettei juuri kukaan taida säästää kolikoita lippaaseen. Niistä onkin tullut koriste- ja keräilyesineitä.


Vanhat lelut ovat kiinteä osa vanhan tavaran myyntitapahtumia.Vanhat pikarit, mutta minkä tehtaan valmistamat? Kaiverruskoristeen aiheena on viiniköynnös.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti